Görevimiz Komedi... ELEMEDEN ÖNCEKİ SON VİRAJ!

Görevimiz Komedi... ELEMEDEN ÖNCEKİ SON VİRAJ!

Kabına sığmayan yarışma programı “Görevimiz Komedi’de Büyük Eleme’ye 1 hafta kaldı.

Sahne performansları sonrasında takım liderlerinin beğenisini kazanarak takıma girmeyi başaran ve yaklaşık 2 haftadır takım çalışmaları kapsamında eğitim gören yarışmacıların sayısı 5. bölümde takım liderleri tarafından 7’ye indirilecek. 6. hafta takımlar 5’er kişiye inecek.

Türkiye’nin yeni komedi yıldızını bulmayı hedefleyen yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’ Yapı Kredi Play’in katkılarıyla 04 Mayıs Çarşamba akşamı 5. bölümü ile FOX ekranlarında olacak.

Yenilenen dekoru ile beğeni toplayan ‘Görevimiz Komedi’de kısa filmlerin çekileceği 2. faza çok yaklaşıldı. Her takımda 5 kişinin kalacağı Büyük Eleme’ye 1 hafta kala, takım çalışmaları da oldukça sıkılaşıyor.

Takım liderlerinin şu ana kadar takımına aldığı yarışmacılar ile ön hazırlıkları içeren ‘Görevimiz Komedi Takım Çalışmaları’ hem takım liderlerinin birbirlerine meydan okuma gösterilerine dönüşüyor, hem de sıkı çalışmadan kaynaklı yorulan ve sinirleri iyice gerilen yarışmacıları gözler önüne seriyor.

Finale 5 Kişilik Ekipler Kalıyor

Türkiye’nin yeni komedi yüzü olmak isteyen yeteneklere kariyerlerinde ilk adım fırsatı sunan ‘Görevimiz Komedi’de, bu Çarşamba oyuncu olmanın zorlukları ile karşı karşıya yarışmacılar:

Ses antrenmanlarından spor egzersizlerine, hızlı refleks verme alıştırmalarından sosyalleşmeye hemen her alanda verilen eğitimlerle 6 takım liderinin seçtiği maksimum 15 kişi ile çalışmalar devam ediyor.

Diğer taraftan takım liderleri 6. Bölüm için stüdyoya sadece 7 yarışmacı götürebilecek; 4 Mayıs Çarşamba ilk 7 ismi ve 11 Mayıs Çarşamba 2. tura kalacak ilk 5 ismi belirlemek üzere 2 seçim süreci daha yaşanacak.

2. tura kalabilmek için yarışmacıların komedi yeteneğinin yanı sıra, tüm bu sıkı çalışmaya ayak uydurarak bu mesleği yapmayı ne kadar istediğini kanıtlaması gerekiyor.

 

Usta oyuncular Rasim Öztekin, Asuman Dabak, Burak Satıbol, Bülent Emrah Parlak, Zeynep Kankonde ve Açelya Topaloğlu’nun takım liderliğini üstlendiği, sunuculuğunu Serhat Kılıç’ın yaptığı, Don Kişot Yapım’ın komedi yarışma programı ‘Görevimiz Komedi’, 5. Bölümü ile 04 Mayıs Çarşamba saat 20:00’da FOX ekranlarında!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.