Gülben Ergen Çelik...  İMZA GÜNÜNE GEÇ KALINCA KENDİNE NE CEZA VERDİ?

Gülben Ergen Çelik... İMZA GÜNÜNE GEÇ KALINCA KENDİNE NE CEZA VERDİ?

Yeni albümü Kalbimi Koydum'un tanıtımı kapsamında hayranlarıyla buluşan Gülben Ergen Çelik hava muhalefeti nedeniyle 45 dakika geç kalınca sevenlerinden kendisini cezalandırmasını istedi.

Gülben Ergen Çelik, Banu Noyan organizasyonuyla Türkiye'yi dolaşmaya devam ediyor. Yeni albümü Kalbimi Koydum'un tanıtımı kapsamında önceki gün Bursa Anatolium AVM'de hayranlarıyla buluşan Gülben Ergen Çelik hava muhalefeti nedeniyle 45 dakika geç kalınca sevenlerinden kendisini cezalandırmasını istedi. Ardından da kendisine tek ayak üzerinde durma cezası verdi. 

Saat 15.00'de başlaması gereken imza gününe 15.45'de gelen sanatçı, yolda da Twitter'dan mesaj atarak bekleyen herkesten özür diledi. 

gulbenergen_tekayak.jpg

Ardından da "Biliyorum çok geç kaldım. Olacak şey değil, haklısınız. Nasıl gönlümüzü alacağım. Hadi beni cezalandırın. Bakın tek ayak üstünde duruyorum" diyerek hayranlarının gönlünü almaya çalıştı.

Sanatçıyı bekleyen hayranları dakikalarca AVM'yi Gülben Ergen Çelik sloganlarıyla inletti.

Kendini affettirmek için 1 saat değil iki saat kalacağını söyleyen Gülben Ergen Çelik, dediğini yaptı ve AVM'yi dolduran binlerce hayranına tek tek imza vererek rekor kırdı.

Önce yeni şarkısı Kalbimi Koydum'u ardından da unutulmaz şarkısı Kandıramazsın Beni'yi binlerce kişilik koro eşliğinde seslendirdi.

İmza için sırada bekleyenler arasında bayılanlar oldu. Gülben Ergen Çelik bir ara izdiham nedeniyle yaşanan karmaşaya bizzat müdahale ederek hayranlarıyla tek tek ilgilendi.

gulbenergen_karakalemresim.jpg

Bir hayranı sanatçıya kara kalem Portresini hediye etti.

Bursa Anatolium AVM Müdürü Bekir Burak Uçar ve Halkla İlişkiler Müdüresi Duygu Özer Gülben Ergen Çelik adına diktikleri ağaç sertifikalarını sanatçıya hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.