Hande Yener... TEZGAHTAR OLARAK ÇIKTIĞI YERE STAR OLARAK DÖNDÜ!..

Hande Yener... TEZGAHTAR OLARAK ÇIKTIĞI YERE STAR OLARAK DÖNDÜ!..

Türk Pop Müziğinin kraliçesi Hande Yener, yeni video klibi için eski çalıştığı yere geri döndü. Yener, 17 yıl önce tezgahtarlık yaptığı ve Hülya Avşar tarafından keşfedildiği mağazada klip çekti.

Piyasaya çıktığı günden bu yana listelerde bir numara olan ‘Hepsi Hit Vol 2’ albümünün ikinci video klibini çeken Hande Yener, tezgahtar olarak çıktığı yere star olarak geri döndü.

 

Tezgahtarlık yaptığı dönemde hayalini kurduğu şarkıcılığın şu anda zirvesinde olan başarılı sanatçı, yeni video klibi ile eski günleri yad etti. 

 

RENKLİ HANDE

 

Sözü ve müziği Mert Ekren’e ait olan ‘Benden Sonra’ şarkısına Amerika’lı yönetmen Michael Garcia yönetmenliğinde video klip çeken Yener, son zamanların en renkli video klibine imzasını attı. 

 

Styling’ini Muzi Karaata’nın yapmış olduğu Ali Altamoda imzalı 4 farklı kıyafet giyen Hande Yener, klipte adeta mini bir defile yaptı. Deniz Sonpoz’un objektifine poz veren Yener, sıra dışı stili ile yine göz kamaştırdı.

 

 

BİR HAFTADA İKİ KLİP!

 

Yoğun konser takviminden dolayı bir haftada iki video klip çeken Yener’in üçüncü video klibi de yayına şimdiden hazır. ‘Vay’ ve ‘Benden Sonra’ şarkılarına aynı hafta içerisinde video klip çeken Yener’in ikinci video klip için hangisini tercih edeceği hala meçhul. Hayranlarından gelen istekler doğrultusunda tercihini yapacak olan Hande Yener, bir haftada iki klip çekerek yine bir ilke imza attı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.