"Hayrola Karyola"... TRAJİKOMİK OYUNUN GALASINA YOĞUN İLGİ!..

"Hayrola Karyola"... TRAJİKOMİK OYUNUN GALASINA YOĞUN İLGİ!..

Ferhan Şensoy’un yazdığı ve uzun yıllar rol aldığı, usta oyuncu Zeliha Berksoy'un yönettiği “Hayrola Karyola” isimli oyununun galası önceki akşam Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Haber; Mehmet KARADEMİR

21 Kasım 2016, Pazartesi akşamı saat 20:30’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen trajikomik oyunun galasına, iş, sanat, basın, ve cemiyet hayatından bir çok seçkin isim katıldı.

Ferhan Şensoy’un yazdığı ve uzun yıllar rol aldığı Hayrola Karyola” oyunu; bu kez Gürgen Öz ve Ece Özdikici’nin yorumuyla sahnede yeniden hayat buldu. 

İzleyicisine komedisi bol, eğlenceli ve aynı zamanda düşündürücü bir tiyatro deneyimi sunan oyunun yönetmenliğini Zeliha Berksoy üstlendi.

Tiyatro 2000 tarafından sahneye konan Hayrola Karyola” oyununun içindeki esprilerin günümüz siyasi ve ekonomik sorunlardan yola çıkarak oyunun senaryosuna adapte edilmesi gözlerden kaçmadı.

Günümüzün sorunlarını hicveden esprilerin seyirciler tarafından uzun süre alkışlandığı oyunun sonunda Gürgen Öz, oyunun ışıkcısından, kostümcüsüne, teknik elemanından halkla ilişkilerine kadar oyunda emeği geçen herkese sahneye davet ederek tek tek teşekkür etti.

Öz, yıllar önce "Ferhan Şensoy Tiyatrosu" bünyesinde oynadığı "Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı" oyunu ile hafızlara kazınan oyunun yönetmeni usta oyuncu Zeliha Berksoy'u da sahneye davet ederek teşekkürlerini dile getirdi.

Gece oyunun sonunda konuklara verilen kutlama kokteyli ile geç saate kadar devam etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.