İnna... HARBİYE'DE ÇIPLAK AYAKLA SAHNEDE!..

İnna... HARBİYE'DE ÇIPLAK AYAKLA SAHNEDE!..

Tüm dünyanın şarkılarını söylediği ve ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Inna, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava’da sahne aldı.

Inna, sahnede kaldığı süre boyunca enerjisini bir an olsun düşürmedi. Kendisini dinlemeye gelen izleyicilerle sık sık sohbet eden ünlü yıldız, konser boyunca seyirci ile iletişim halindeydi.

Konserde ‘Nirvana’ , ‘Roulette’ , ‘Gimme Gimme’ gibi hit parçalarını seslendiren sanatçı, payetli kostümüyle yaptığı danslarıyla da seyirciye unutulmaz anlar yaşattı.

KÜÇÜK INNA HAYRANI MUTLULUKTAN AĞLADI

Konserinin bir bölümünde seyircilerine, “Benimle şarkı söylemek isteyen var mı?” diye soran Inna, bir hayranını sahneye davet etti.

Sahneye çıkan küçük hayranı mutluluktan ağlayarak “Seni çok seviyorum” diyerek güzel sanatçının boynuna sarıldı. Minik hayranına Türkçe ‘Seni Seviyorum’ diye karşılık veren Inna büyük alkış aldı.

AJDA PEKKAN’IN ŞARKISI İLE HARBİYE SAHNESİNDE

Konserde daha önce Ajda Pekkan’ın söylediği ‘Yaz Yaz Yaz’ şarkısını da seslendiren dünyaca ünlü stara Harbiye seyircisi de tek bir ağızdan eşlik etti. Daha sonra başka Türkçe şarkılar da bildiğini söyleyen Inna, Ebru Gündeş’in ‘Çingenem’ şarkısını Türkçe olarak mırıldandı ve “ Ebru Gündeş’i severim” dedi.

SAHNEDE YALIN AYAK INNA

Konserin ortalarında ayakkabılarını çıkaran Inna, sahne şovuna yalın ayak devam etti.

SEYİRCİSİNE YAKIN MARKAJ

Harbiye seyircisinin enerjisine hayran kalan Inna, bir ara telefonunu alarak izleyicileri video ve fotoğraf çekti.

inna_karakalemresim.jpg

HAYRANINDAN ÖZEL KARAKALEM ÇALIŞMASI

Inna’nın karakalem portresini çizen bir hayranı konser sırasında Inna’ya çalışmasını hediye etti. Bu sürpriz karşısında çok sevinen güzel şarkıcı, kendi portresiyle poz verdi.

.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.