İnna... "RULETA" İLE YAZ SICAKLARINDA SERİNLETİYOR!..

İnna... "RULETA" İLE YAZ SICAKLARINDA SERİNLETİYOR!..

İnna “Gimme Gimme” ile elde ettiği başarısının ardından yine müzik listelerinde ilk sırayı almaya hazır yeni şarkısı “Ruleta”ile hayranlarına sesleniyor.

Featuring Erik in yeralığı “Ruleta” şarkısı youtube kısa sürede 13 milyon izleyiciye ulaştı. Ve bu Sayı ile Avrupa’da müzik listelerine girmeye başladı. 

“RULETA” şarkısı INNA, Erık, Breyan Isaac ve Marius Dia tarafından yazıldı ve “Gimme Gimme” yazan yapımcılar olan Marco Seba ve David Ciente tarafından üretildi.

Klibi Romanya’da yönetmen Barna Nemethi çekti. 

INNA, “Bu şarkı o kadar ben gibi ki, enerjik, insan yerinde duramıyor ve dans etmeği uyandırıyor, dilerim bu şarkı yaz ayınızı şaşırtıcı bir hale getirsinsin ve herkes bu yazı dans ederek geçirsin. Şarkı yazmak için stüdyo da vakit geçirmek benim için inanılmaz güzel bir hayat . Marco, Seba ve David ile çok iyi çalışıyoruz.” Dedi

ERİK “Bu projeden çok heyecan duyuyorum ve INNA ile işbirliği yapmaktan gurur duyuyorum. Büyük bir sanatçı, büyük bir ilham kaynağı, benim için harika bir deneyim “ olduğunu belirtti..

INNA'nın önceki single'ı "Gimme Gimme, bu yılın ilk aylarında piyasaya çıkardı ve YouTube'da 56 milyon kişi izledi. Sanatçı Şili, Meksika, İspanya, Hollanda ve Türkiye'de şarkıyı desteklemek için bir tanıtım turu yaptı.

BU YAZ ANTALYA YA KONSERLERİ NEDENİYLE GELECEK...

Türkiye için yeni farklı planları olduğunu bunları daha sonra açıklayacağını belirtti. 

İŞTE INNA'DAN "RULETA"...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.