Işın Karaca... KIZI MİA İLE ŞARKI SÖYLEDİ!..

Işın Karaca... KIZI MİA İLE ŞARKI SÖYLEDİ!..

Enbe Orkestrası& Behzat Gerçeker’e sahnede bu kez muhteşem sesi ve yorumu ile sevilen şarkıcı Işın Karaca eşlik etti.

AKS sahnesinde sevilen şarkılarını seslendiren Işın Karaca, şarkılarına eşlik eden seyircilere enerjilerinden dolayı teşekkür etti. Enbe orkestrası& Behzat Gerçeker müzikseverlere Işın Karaca ile birlikte unutulmaz bir gece yaşattı.

5 Yaşında ki kızı ile sahnede şarkı söyledi

Enbe Orkestrası& Behzat Gerçeker ile bir araya gelen Işın Karaca’ya sahnede kızı Mia’da eşlik etti. Annesini dinlemeye gelen 5 yaşında ki Mia Işın Karaca şarkı söylerken birden sahneye çıktı. Seyircilerin alkışları eşliğinde anne kız şarkı söyledi.

Nişanlısı yalnız bırakmad

Konserine evlilik hazırlığında olduğu Tuğrul Odabaş ve arkadaşları ile gelen Işın Karaca’nın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Işın Karaca’nın her an yanında olan Tuğrul Odabaş’ı Işın Karaca’nın sahne öncesi provasında da yalnız bırakmayarak Karaca’ya destek oldu.

Konser biletleri günler öncesinden tükendi

Enbe Orkestrası& Işın Karaca’nın gerçekleştirdiği muhteşem konserin biletleri günler öncesinden tükendi. Sahnede izleyenlere teşekkür eden Işın Karaca; ‘Enbe orkestrası ile zaman zaman bir araya geliyoruz. Kendi orkestramda kendi düzenim var, sevgili Behzat ve arkadaşları ile çalınca başka bir keyif oluyor.

Kendimizi geliştirmek adına da bir araya gelmemiz çok önemli. Birlikte sürekli öğrenmek çok keyifli oluyor. bu sahne nezih bir ortam dinleyiciye dinleti ortamında konser veriyor olmamız ise başka bir güzellik.

İnsanlar, biz artık müzik dinleyemiyoruz, eskiden bir yerlerde çıkıyordunuz, dinliyorduk diyorlar. Biz bu konserleri geri getirmeye çalışıyoruz’ dedi.

Sahnede Işın Karaca’ya ve izleyenlere teşekkürlerini ileten Behzat Gerçeker’de; ‘Işın Karaca, benim çok sevdiğim, ülkemizin en önemli yorumcularından biri.

Onunla çalışma çok keyifli. Daha önceki albümümüzde ‘Sana Doğru’ adlı parçayı birlikte seslendirmiştik. Hatta sevgili Ajda Pekkan’da parçayı ne kadar güzel yapmışsınız demişti’ dedi.

Enbe Orkestrası& Behzat Gerçeker akustik konser serisine 22 Aralık Yüksek Sadakat ve 28 Aralık Betül Demir ile devam edecek.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.