Kalk Gidelim... EKİP, SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI!..

Kalk Gidelim... EKİP, SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI!..

Kalk Gidelim dizisinin set ekibi ve oyuncuları yapımcıları Eyüp Üstün tarafından Muğla’nın meydanına kurulan hayvan kulübelerinin içine girerek, sosyal mesaj verdi.

 

İlk bölümünden itibaren seyirciye aile sıcaklığını yaşatan Kalk Gidelim dizisinin başarılı oyuncusu Ece Aydemir, geçtiğimiz günlerde Staff Film’den hayvan kulübeleri sözünü almıştı.

Ece Aydemir’i kırmayan yapımcı Eyüp Üstün, Muğla Yeşilyurt köyü meydanına sokak hayvanları için kulübeler yaptırdı. Böylece sokak hayvanlarını bir tek set ekibi değil köy halkı da besliyor.

Bu duyarlı davranış için birçok tebrik alan Üstün, “Oyuncularımız ve set ekibi benden bir söz almıştı.

Bugün bunu yerine getiriyoruz.  Yeşilyurt köyüne küçük bir barınak kurduk. Projeye destek veren Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Erkan Sever, Mehtap Bayrı, Ece Aydemir ve Onur Seyit Yaran’a teşekkür ederim” dedi. Böyle bir projeye vesile olmaktan gurur duyduğunu söyleyen Ufuk Özkan ise “Ne kadar şanslıyız ki böyle güzel bir ekiple böyle güzel bir çalışma yaptık.

Sokak hayvanları da birer canlı. Herkes biraz duyarlı olabilse köpekler ve kedilerde daha mutlu ve sağlıklı yaşayabilir” diye konuştu.

Sokak hayvanları için yapılan kulübelerin içine girerek, eğlenceli dakikalar yaşayan set oyuncuları, sert geçecek olan kış mevsiminde ufak dostlarımızı unutmayan ve kısa sürede kulübeleri hayata geçiren dizinin yapımcısı Eyüp Üstün’e de teşekkürlerini belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.