''KANADA BAŞBAKANININ KALÇALARI SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

''KANADA BAŞBAKANININ KALÇALARI SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in çok konuşulan göğüs dekoltesinin yerini, Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun kalçaları aldı. Trudeau kalçalarıyla sosyal medyayı salladı.

Almanya Başbakanı  Angela Merkel'in bir dönem çok konuşulan göğüs dekoltesinin yerini,  Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun sosyal medyada en son paylaşılan fotoğrafı alacak gibi duruyor.

KANADA BAŞBAKANI YAKIŞIKLILIĞIYLA GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR

Başbakanlığının yanı sıra yakışıklılığı ve karizmasıyla da sık sık gündeme gelen  Kanada Başbakanı Justin Trudeau, konuşmacı olarak katıldığı bir etkinlikte arkadan çekilen pozuyla, bu kez de kalçalarıyla sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

kanada1.gif

ALMANYA BAŞBAKANI'NIN GÖĞÜSLERİ OUT KANADA BAŞBAKANIN KALÇALARI IN

Bir etkinliğe konuşmacı olarak katılan Trudeau, ceketini üstünden çıkardığı ve gömleğinin kollarını sıvadığı arkadan çekilmiş pozuyla, sosyal medya kullanıcılarının tüm dikkatini 'kalçalarına' çekti. Akıllara bir dönem  Almanya Başbakanı  Angela Merkel'in göğüs dekoltesi geldi. Sosyal medyada  Merkel'in göğüsleri out, Trudeau'nun kalçaları oldu.

kanada2.gif

DONALD TRUMP'IN KIZI DA KANADA BAŞBAKANI'NA HAYRAN OLMUŞTU

10 gün önce ABD'ye resmi ziyarette bulunan Trudeau, ABD Başkanı  Donald Trump'ın kızı Ivanka Trump'ı da etkisi altına almıştı. Ivanka Trump'ın Trudeau'ya ilgi dolu bakışları dünya basınında günlerce konuşulmuştu

kanada4.gif

 

Kaynak:sondakika.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.