Kara Ekmek... DÜĞÜN GÜNÜ SİLAHLAR PATLAR!

Kara Ekmek... DÜĞÜN GÜNÜ SİLAHLAR PATLAR!

Kara Ekmek, 33. bölümüyle 27 Kasım Cuma saat 20.00`de ATV`de...

33.Bölüm Özeti:

Asiye ve Çetin evlilik kararı almışken, duyulan silah sesi olayların seyrini değiştirir. Mutluluk yerini korku ve endişeye bırakmıştır. Berkant artık raydan çıkmış, gözü hiçbir şey görmemektedir. Çiçek’i kaçırarak kendi çocuğunun hayatını tehlikeye atarken, Asiye çılgına döner. Berkant’ın peşinden giden Taylan, Asiye’ye müjdeli haberi verebilecek midir?

Ömer’in kaçırılmasıyla kendini bambaşka bir çıkmazın içinde bulan Taylan’ı başka bir sürpriz beklemektedir. Şimdiye kadar tanımadığı düşmanı, geçmiş defterleri açmaya başlamıştır bile. Tehlike herkesi kıskıvrak saracak gibidir. Düğümün son halkasında Asiye ve Çetin de vardır.

Salim yeniden toparlanmak için kendisine yeni bir iş kurar. Pervin’le boşanacak olsalar da, Onun attığı her adım kendisini ve ailesini etkilemektedir. Bu da haliyle beraberinde kavgaları ve tartışmaları getirir.

Mine, Hale’nin attığı iftira sonucu,  ağır bir suçlamayla karşı karşıya kalır. Asiye de dahil olmak üzere herkesin hedefindedir artık. Bu durum Aslan’la Mine’nin daha da yakınlaşmasına neden olacaktır.

Asiye ve Çetin aşklarını evlenerek taçlandırmayı istemektedirler…  Ancak hiç beklenmedik, asla ummayacakları bir gelişme olur… İkisinin de “mutluluk” planlarını altüst olur.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.