Kerimcan Durmaz... SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI...

Kerimcan Durmaz... SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI...

Samsun'da Hayal Kahvesi adlı mekanda sahne alan Sosyal Medya Fenomeni Kerimcan Durmaz’ın saldırıya uğradığı, olayların çıktığı öne sürüldü. Silahların kullanıldığı gecede, Kerimcan Durmaz hafif yaralandı.

 

Samsun’da bir eğlence mekanı kafenin etkinliğine katılmak için gelen Sosyal Medya Fenomeni Kerimcan Durmaz’ın silahlı saldırıya uğradığı, olayların çıktığı iddia edildi.

Sosyal medya üzerinden bir çok kullanıcı Kerimcan Durmaz’ın Samsun’da gece saatlerinde sahne aldığı eğlence mekanın da saldırıya uğradığını ve olayların çıktığını paylaştı. Büyük tepki paylaşımlarının olduğu sosyal medya üzerinden Kerimcan Durmaz’a geçmiş olsun mesajları atıldı.

Olayın olduğu anda eğlence mekanın da olanların yaptığı paylaşımlarda, “Yazıklar olsun, Kerimcan Durmaz silahlı saldırıya uğradı. Canımızı zor kurtardık, Yazıklar olsun size gecemizi mahvettiniz” ifadeleri kullanıldı.

KAVGA ÇIKTI SİLAHLAR KULLANILDI

Olay gece saatlerinde Çiftlik Caddesi üzerinde bulunan bir eğlence mekanın da meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle  çıkan kavga sonrasında pompalı silah kullanıldığı iddia edildi. Kerimcan Durmaz hemen sahneden uzaklaştırılırken yaralanıp yaralanmadığı bilgisi ulaşmadı. Kısa sürede olay yerine polis gelerek güvenliği sağlarken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Olayın zanlıları ise polis tarafından aranıyor.

Kafede bulun müşteriler ise yaşadıkları dehşet anlarının fotoğraflarını sosyal medya üzerinden paylaştı. Fotoğraflarda masa sandalyelerin kırıldığı, eğlence mekanın büyük ölçüde yaşanan arbededen dağıldığı görülüyor.

KERİMCAN DURMAZ YARALI

Olayın görgü tanıkları bir anda ortalığın karıştığını, silah sesinin ardından masaların altına girdiklerini belirtirken, “Her şey bir anda oldu. Kerimcan sahnedeydi. Bir anda arbede çıktı silah sesi duyduk. Herkes masaların altına girdi. Dışarı kaçanlar oldu. Kerimcan’ın yüzünde kanlar gördük.  Görevliler hemen sahneden alarak dışarı kaçırdılar” dediler.

Polis olay yerine geldi güvenliği sağladı.

Olaylar sırasında eğlence mekanında bulunanlar  korku içinde kaçtı. Masalar sandalyeler herşey dağlıdı.

Kerimcan Durmaz, olaylar sonrasında eğlence mekanından dışarı çıkarıldı. 

Olayın dehşet anları böyle görüntülendi.

 

 
 
Kaynak: Saat Başı Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum