KERTENKELE’NİN MUZİPLERİ!

KERTENKELE’NİN MUZİPLERİ!

24 Eylül’de yayınlanacak olan 72. bölümdeki çekimlere oldukça eğlenceli bir şekilde başlayan oyuncular ve set ekibi, neşeli halleriyle Kertenkele “Yeniden Doğuş” dizisinin 3. sezonun ilk bölümünde kahkaha tufanının garanti olduğunun sinyallerini verdiler.

ATV ekranlarının büyük beğeniyle seyredilen Kertenkele “Yeniden Doğuş” adlı dizisinin set arkasında yaşananlar, oldukça renkli ve eğlenceli görüntülere sahne oluyor.

Eğlencenin ve komedinin tek adresi haline gelen Kertenkele “Yeniden Doğuş” dizisinin başarılı oyuncuları Umut Oğuz ve Serkan Kuru’nun Selahattin Taşdöğen’le çekim aralarında yaptıkları muziplikler arkadaşlarına oldukça eğlenceli anlar yaşattı.

Çevresindekiler tarafından esprili kişiliği ile tanınan ve her fırsatta arkadaşlarına eğlenceli şakalar yapan oyuncu Selahattin Taşdöğen, bu sefer gafil avlanarak arkadaşlarının şakalarına mahsur kaldı.

Sahne gereği, Serkan Kuru ve Umut Oğuz’u elindeki çifteli tüfekle kovalayan Selahattin Taşdöğen, ansızın sahnede olmayan bir hareketle iki kafadar oyuncu tarafından omuzlara alınarak havaya kaldırıldı.

Sahnede böyle bir rol olmadığı için neye uğradığını şaşıran ve şaşkınlığını gizleyemeyen Selahattin Taşdöğen; “Bırakın beni. Senaryoda böyle bir şey yazmıyor. Ne yapıyorsunuz.” dedi.

Şaka kurbanı olduğunun farkına varmayıp sitemde bulunan oyuncuya “Seni havaya fırlatıcaz. Havada kuş gibi takla atarak iki ayağın üzerine düşeceksin, senaryo böyle” diyen muzip oyuncular, yaptıkları bu hareketleriyle herkesi eğlendirirken, rol arkadaşlarını da kahkahaya boğdu.

Kendine şaka yapıldığını anlayan ve esprili kişiliğini her daim gösteren Taşdöğen ise, “Çocuklar yapmayın, indirin beni. Benim yükseklik korkum var.” diyerek etrafındaki herkesi güldürdü Serkan Kuru ve Umut Oğuz;

“Ağabeyimiz senaryo gereği bizi tüfekle kovalıyordu. Ama unuttuğu bir şey var. Ava giden avlanır. Bu sefer biz Selahattin ağabeyi gafil avladık. Hep o bize şaka yapacak değil ya, bu seferde biz ona şaka yaptık” dediler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.