Kocaman Ailem... YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU!

Kocaman Ailem... YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU!

ATV ekranlarında yayınlanacak ve seçkin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Kocaman Ailem” dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Yaz aylarına damga vuracak, unutulmaya yüz tutan aile kavramını yeniden hayatımıza sokacak olan dizinin ilk bölümü 31 Mayıs Perşembe günü saat 21.00’de ekranlara gelecek.

Yapımcılığını ‘Mia Yapım’ adına Banu Akdeniz’in üstlendiği ‘Kocaman Ailem’, usta oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Başrollerinde Levent Ülgen, Emre Karayel, Aksel Bonfil ve Çağla Demir, Özge Özder, Özlem Türkad, Buse Arslan Akdeniz gibi isimlerin yer aldığı dizinin senaryosunu ise Nuray Uslu, Şeyda Delibaşı, Aylin Eren ve Nergiz Herdem İnce kaleme alıyor.

Yönetmenliğini Hakan İnan üstlendiği dizide,  vicdan muhasebesiyle başlayan bir hikaye ve beraberindeki olaylar zinciri ekrana yansıyacak.

SÜRÜKLEYİCİ BİR HİKAYE

Kocaman Ailem'in konusu ise kısaca şöyle, Pastırma ve sucuk fabrikası sahibi Hulusi (Levent Ülgen), geçirdiği kaza sonucu ölümün soğuk nefesini ensesinde hisseder ve bunların başına neden geldiğine dair bir vicdan muhasebesine girişir.

Geçmişte kalplerini kırdığından ve bu sebeple ahlarını aldığını düşündüğü üç kadını bulması için oğlu gibi sevdiği Demir'i (Aksel Bonfil) görevlendirir.

Hulusi'nin sadece helalleşmek için yeniden bir araya geldiği üç kadından üç çocuğu olduğunu öğrenmesiyle artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Hayatın heyecanını yeniden içimizde hissettirecek olan ‘Kocaman Ailem’, içeriği ve senaryosuyla da unutulan değerleri yeniden hayatımıza sokacak.

Herkesin kendinden bir şeyler bulacağı ve yeniden kültürel değerlerimizi bize anımsatacak olan dizi, aile olmanın güzelliğini ve aşkın doludizgin kalp atışlarını her bölüm evinizde hissetmenizi sağlayacak.

“Kocaman Ailem” 31 Mayıs’tan itibaren her Perşembe atv ekranlarında olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.