LALE BELKIS İLE RESİM DÜNYASINA BİR YOLCULUK!

LALE BELKIS İLE RESİM DÜNYASINA BİR YOLCULUK!

Türk sinemasının, müzik dünyasının, podyumlarının unutulmaz starı, tuvallerin kraliçesi Lale Belkıs; yeni bir kişisel sergi ile sanatseverlerin huzuruna gelmeye hazırlanıyor.

“Dostlarımın katılımlarıyla ev atölyemdeki "Sanat'la Yaşam" çalışmalarımın, açılış kokteylinde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarım..” diyen sanatçı, adeta ilk sergisiymiş gibi heyecan duyduğunu da sözlerine ekliyor..

Serginin Kokteyli; 9 Mart 2017 Perşembe günü, 16.00 -20.00 saatleri arasında. Adres: Atıfet Sok. Atıfet Apt. No: 18/9 Moda-Kadıköy/İstanbul

KİMDİR?

1938'de İstanbul'da dünyaya geldi. Gerçek adı Belkıs Durmaz. Olgunlaşma Enstitüsü mezunudur. Sanat hayatına 1953 yılında manken olarak başladı. 1962'de oyuncu Pekcan Koşar ile evlendi. Koşar'la evlendikten sonra "Evlilik Dolabı", "Boeing Boeing", "Becerikli Kaynana" gibi tiyatro oyunlarında rol adı. Müziğe 1967'de başladı. İkinci evliliğini Ateş Böceği Yalçın ile yaptı. Pek çok yardım kuruluşunun gönüllü üyesi olan Lale Belkıs Yeşilçam'ın da sevilen yüzlerindendir. 7. Altın Portakal Film Festivali’nde "Kalbimin Efendisi" filmiyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.