Latif Doğan...RESTAURANT'ININ 9. SEZON KURDELESİNİ SONGÜL KARLI İLE KESTİ‏!

Latif Doğan...RESTAURANT'ININ 9. SEZON KURDELESİNİ SONGÜL KARLI İLE KESTİ‏!

Bir dönem adı ile özdeşleşen Güzelce Küstüm Restaurant'ın 9. sezon açılışını yapan ünlü türkücü Latif Doğan, yeni sezonun kurdelasını aralarında Songül Karlı, Devran İskender gibi sanatçılarında bulunduğu yakın dostları ile birlikte kesti.

Açılışta bir konuşma yapan Doğan, ''Bu yıl adımız Güzelce Bahçe Restaurant oldu. Burası İstanbul'un üstü açılıp kapanabilen tek kır düğünü işletmesi.

Dokuz sezondur aynı heyecanla kesiyoruz bu kurdeleyi. Bugün bizlerle olan-olmayan herkese sonsuz teşekkürler ediyorum.

Allah dokuz yıldır bu kapıdan rızık dağıtmamıza vesile oluyor. İnşallah doksan sene daha nasip ederde bu kurdeleyi bizden sonra çocuklarımız, torunlarımız keser.'' ifadelerini kullandı.

Güzelce Bahçe Restaurant'ın açılışında basın mensuplarının sorularına samimi yanıtlar veren bir diğer isimse davetliler arasında bulunan ve bir süre önce ani bir kararlarla evlilik programının kapısına kilit vurulan Songül Karlı oldu.

Eski Küstüm Restarurant'ta konu küskünlüklerden açılınca olanlar oldu.

Biten programı ile ilgili kendisine yöneltilen sorular karşısında ilk etapta net ifadeler kullanmaktan kaçınan Karlı, ''ne söylememi istiyorsunuz? Bu formatta seviye belli. Biz o seviyeye inecek programlar yapamayız. Bizim çizgimiz ortada.'' sözlerini sarf etti ve ekledi: ''Bundan sonra kati suretle evlilik programı yapmayı düşünmüyorum. Asla yapmam. Bu konuda son derece kararlıyım.'' 

''Bizim piyasada yeni nesil daha vefalı. Birbirlerinin kuyusunu kazmıyorlar, birbirlerinin arkasından laf konuşmuyorlar, birbirlerini sırtlarından bıçaklamıyorlar. Dürüst olsunlar canımı yesinler. Songül sen çok kötüsün dersin bende seni seviyorum çünkü bunu yüzüme söyledin derim. Ben bu yapıda bir insanım.'' diyerek açıklamalarına devam eden Karlı'nın bu son sözlerinde kimi ima ettiği ise anlaşılamadı.

Öte yandan konuklarına açılışa özel bir menü hazırlayan Latif Doğan 250 kg döner hazırlattı. 4 saat süren kokteyl ve açılış yemeğinde tamamı tükenen döner, 100 kg special köfte ile takviye edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.