Leman Sam... "SEZEN AKSU; EŞİTTİR MÜZİK DEMEKTİR!"

Leman Sam... "SEZEN AKSU; EŞİTTİR MÜZİK DEMEKTİR!"

Müziğin duayen isimlerinden Leman Sam, geçtiğimiz hafta Maslak’ta yeni hizmete giren Massk SAHNE’de sevenleriyle buluştu.

Üstün performansı ve şarkılarıyla izleyenlere unutulmaz anlar yaşatan ünlü sanatçı, kelimenin tam anlamıyla hayranlarına bir müzik ziyafeti sundu...

Konser öncesi gazetecilerin sorularını da yanıtsız bırakmayan Leman Sam, Sezen Aksu’nun müziği bırakıp tekrar geri dönmesini değerlendirirken,  ‘’Sezen, müziği asla bırakamaz. Çünkü o tam bir müzik delisi. Boş bir anına gelip söylemiştir. Sezen Aksu eşittir müzik demektir’’ yorumunda bulundu.

Kendisinin jübile yapıp yapmayacağı sorularını ise usta sanatçı, ‘’Ben müzikten kopamam. O nedenle yaşadığım sürece jübile yapmayı düşünmüyorum. Ben her konserimde şarkılarımı izleyenlerle birlikte söylüyorum. Ne zaman bana şarkı söylerken eşlik etmezler ancak o zaman müziği bırakmayı düşünebilirim’’ şeklinde yanıtladı.

KIZIM YÜZÜNDEN DİZİ İZLEMEYE BAŞLADIM

Kızı Şevval Sam’ın müzik konusundaki kariyerini son derece başarılı bulduğunu belirten Leman Sam, ayrıca kızının oyunculuğunu da takdir ettiğini söyledi. Başarılı sanatçı, kızı nedeniyle dizi izlemeye başladığının da altını çizdi.

Leman Sam’ı izlemeye gelenler Massk SAHNE koltuklarını tıka basa doldururken hoşça bir konser izleme fırsatı buldular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.