Mazhar Alanson... İMZA GÜNÜNDE HAYRANLARINDAN YOĞUN İLGİ...

Mazhar Alanson... İMZA GÜNÜNDE HAYRANLARINDAN YOĞUN İLGİ...

Ünlü sanatçı Mazhar Alanson, resimlerini, şarkı sözlerini, notalarını, yazılarını, günlüklerini, fotoğraflarını hatta hatıra olarak sakladığı kâğıt parçalarını kullanarak kaleme aldığı ‘Mazhar Olmak’ kitabını bu kez D&R Zorlu’da imzaladı.

D&R Zorlu, Mazhar Alanson’u ağırladı

Hayranları Mazhar Alanson’un imza gününe yoğun ilgi gösterdi...

Ünlü sanatçı Mazhar Alanson, resimlerini, şarkı sözlerini, notalarını, yazılarını, günlüklerini, fotoğraflarını hatta hatıra olarak sakladığı kâğıt parçalarını kullanarak kaleme aldığı ‘Mazhar Olmak’ kitabını bu kez D&R Zorlu’da imzaladı. Alanson hayranları imza gününe yoğun ilgi gösterdi.

D&R Zorlu, ünlü sanatçı Mazhar Alanson’u, kendi el yazısı ile hazırladığı modern biyografi kitabı “Mazhar Olmak” kitabının imza gününde hayranlarıyla bir araya getirdi. Yediden yetmişe Mazhar Alanson hayranı, düzenlenen imza gününe yoğun ilgi gösterdi. Yaklaşık 3 saat süren imza gününde hayranları Alanson’la hem sohbet etme hem de fotoğraf çektirme fırsatı yakaladı.

Mazhar Alanson, resimlerini, şarkı sözlerini, notalarını, yazılarını, günlüklerini, fotoğraflarını hatta hatıra olarak sakladığı kâğıt parçalarını kullanarak kaleme aldığı ‘Mazhar Olmak’ kitabını şöyle anlatıyor:

“Bu CD’deki şarkılarımı mikrofon karşısına geçip bir kerede gacırtısı tısı, tuşu, detonesi, şaşırması, heyecanı, duygusu, hepsi içinde art arda çaldım söyledim. Neticede sonradan hepsini en düzgün hâliyle çaldıysam da; daha sonra ilk kaydıma geri döndüm. Dinlerken hatıralar, yıllar gözünüzde canlanabilir. Ne de olsa ‘sahibinin sesinden.’ Siz de yavaştan yaşlandığınızı hissedebilirsiniz. Eski, yeni aşklarınızı hatırlayabilir ya da yeniden âşık olmak isteyebilirsiniz. Bir ipucu vereyim. Aşk zordur aklınızda bulunsun... Resimlere gelince, yıllar içinde yaptığım şeyler.

Kitaba umarım sıkılmadan bakar, okur, dinler ve seversiniz. Böyle bir örnek olduğunu görmedim. Umarım siz de seversiniz.” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.