Nez Saygıner...CESUR POZLARIYLA SOSYAL MEDYAYI ALT ÜST ETTİ!'

Nez Saygıner...CESUR POZLARIYLA SOSYAL MEDYAYI ALT ÜST ETTİ!'

Cesur Snapchat videoları , İnstagram ve Periscope yayınlarıyla dilden dile yayılan Nez, Türkiye'nin en yeni sosyal medya fenomeni olma yolunda azimle ilerliyor.

Nez Saygıner 20 yaşında,1.76 boyunda ve 63 kiloda kusursuz fiziğe sahip bir trans. Bugüne kadar Top Model of Türkiye, Gold Model of Turkey, Perfect Model of Turkey, Miss Model of Turkey güzellik yarışmalarına katılan Nez, son zamanlarda sosyal medyada oldukça ses getiriyor.

Cesur Snapchat videoları , İnstagram ve Periscope yayınlarıyla dilden dile yayılan Nez, Türkiye'nin en yeni sosyal medya fenomeni olma yolunda azimle ilerliyor.  Aslen 1996 Antalya doğumlu olan bu sex tanrıçası adının cesaretiyle anılmasını istemektedir . Snapchatta ve İnstagramdaki koyu takipçilerine Nezin Haremi adını vermiştir ve sosyal medyada kendine özel gelen gönderileri düşman çatlatırcasına paylaşmıştır. Aynı zamanda mankenlik ve modellikte yapan Nez Saygıner nefes kesen pozları ve söylemleri ile ilerleyen günlerde de kendisinden oldukça söz ettireceğinin adeta garantisini veriyor…

''NEZ'İN NEFES KESEN POZLARI!''

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.