Nihan Akın- DJ Harun Erkezen... 'GEL BARIŞALIM ARTIK" İLE REKORA KOŞUYORLAR !..

Nihan Akın- DJ Harun Erkezen... 'GEL BARIŞALIM ARTIK" İLE REKORA KOŞUYORLAR !..

DMC’nin geçtiğimiz günlerde “Hit 2015” isimli albü-münde de yer verdiği Nihan Akın ve ünlü DJ Harun Erkezen’in ortak çalışması “Gel Barışalım Artık” adlı parçanın klibi dijital platformlarda beğeni toplamaya devam ediyor.

Sözü ve bestesi Sezen Aksu’ya, düzenlemesi Harun Erkezen’e ait olan şarkının klibi uzun yıllar Amerika’da yaşamış ve başarılı projelere imza atmış Peter Hakan Demir tarafından İstanbul’un Galata semtinde çekildi. Klibin konusunu bir ev partisinde Dj’in şarkıyı çalmasıyla başlayan rüya oluşturuyor.

İç ve dış mekanın birlikte kullanıldığı klipte Nihan Akın’a dansçılar da eşlik etti. Yaklaşık 30 kişilik bir ekibin çalıştığı klipte son teknolojiler kullanıldı. İstanbul’un güzel siluetinin de yer aldığı klipte sürreal renkler tercih edildi.

Şarkının klibi kısa sürede 1 milyon izlendi…

Kendi alanlarında başarılı iki önemli ismi ilk kez ortak bir projede bir araya getiren “Gel Barışalım Artık” adlı şarkının klibi dijital platformlarda en çok izlenenler arasında yer aldı. Geçtiğimiz günlerde haberi sosyal medya hesaplarından duyuran Nihan Akın, heyecanını paylaştı.

Sezen Aksu, Sertab Erener, Ozan Doğulu gibi isimlerin bulunduğu DMC Nisan ayının başında müzik marketlerde satışa sunduğu HİT 2015 albümünde de yer alan Nihan Akın’ın Gel Barışalım Artık adlı şarkısı bu yazın hitlerinden biri olacağının sinyallerini şimdiden veriyor…

İŞTE REKORA KOŞAN" GEL BARIŞALIM ARTIK" ŞARKISI...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.