Nilüfer Kadın Korosu... BU KEZ ÖĞRENCİLER İÇİN SAHNEDEYDİLER!..

Nilüfer Kadın Korosu... BU KEZ ÖĞRENCİLER İÇİN SAHNEDEYDİLER!..

Bursa Nilüfer Kadın Korosu, bu kez Nilüfer Yardım Severler Derneği yararına sahne aldı. Dünya Kadın Hakları Günü kapsamındaki konsere katılanlar unutulmaz bir gece yaşadı.

Nilüfer Kadın Korosu, Uğur Mumcu Sahnesi’nde anlamlı bir konsere daha imza attı. Nilüfer Yardım Severler Derneği ile birlikte düzenlenen Dünya Kadın Hakları Günü Konseri’nde Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu şarkılarını öğrenci burslarına katkıda bulunmak için söyledi.

Şef Dr. Aysel Gürel yönetimindeki Kadın Korosu, konserin ilk bölümünde Türk Sanat Müziği eserleriyle izleyicisini kendinden geçirdi.

Konserin ikinci bölümünde Rumeli türkülerini seslendiren Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu, koristlerin solo performansıyla da yoğun alkış aldı. Ayten Güvenoğlui Rabia Yılmaz, Rahmiye Alkan, Gülay Sürücü, Aynur Öztan, Seyhan Balkal ve Necmiye Mırcıoğlu'nun solist olarak görev yaptığı konserde Hülya Veziroğlu  "Arnavut kadın" tiplemesiyle canlandırdığı skeçle kırıp geçirdi. Konserin finalinde ise koristlerden oluşan folklor ekibi "Ramo"oyununu sergiledi.

Yaklaşık iki saat süren konserin sonunda Nilüfer Yardım Severler Derneği yöneticileri ile Belediye Meclis Üyesi Aysel Okumuş Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Şef Dr. Aysel Gürel’e çiçek verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.