Nurseli-Elif İdiz...ARMUT DİBİNE DÜŞTÜ!..

Nurseli-Elif İdiz...ARMUT DİBİNE DÜŞTÜ!..

Sanatçıların çocukları da genelde aynı yolu takip ediyor. Nurseli İdiz'in kızı Elif İdiz'de sanatçı olmayı seçti . Oyunculuğun yanı sıra şarkıcı olarak da dikkat çeken Elif İdiz, annesi ile 'Dualar Kalıcıdır' adlı oyunda birlikte oynuyor.

Ünlü oyuncu, 'İkinci dünya savaşa sırasında İstanbul'da geçen bir hikayeyi sahneye taşıyoruz. Tuna Kiremitçi'nin 'Dualar Kalıcıdır' adlı romanından uyarlanan insan sevgisi üzerine çok güzel bir oyun.

Elif, oyunda kızımı değil, bambaşka bir karakteri canlandırıyor. Bence çok yetenekli bir oyuncu. Yönetmenimiz Hakan Altıner onda bu yeteneği bulmamış olsa böyle önemli bir rolü ona vermezdi' dedi. 

Elif İdiz ise 'İlk povalarda insan ister istemez karşısındakini annesi gibi görüyor, bu başlangıçta içinden çıkamadığnız bir psikoloji.

Daha sonra her şey yerine oturuyor. Oyunculuk konusunda ben de onun kadar disiplinliyim. Bire bir kelime hatırlama gibi disiplinleri var, sadece o konuda fırça yiyorum.

İki kelimenin yerini değiştirsem ne olacak diyorum, değiştirmemek için ezberi yirmi kere tekrar ettiğimiz oluyor' dedi.


Elif İdiz, Nurseli İdiz nasıl bir anne sorusunu ise şöyle yanıtladı: 'Nurseli İdiz bakımından zor bir anne. Ünlü bir anne olmasıdolayısıyla çocuğunda ödediği bedeller ağır oluyor.

Hayatınızı herkezin önünde yaşıyorsunuz. Nurseli olarak, anne olarak bambaşka bir insan, hem anne hem de bir arkadaş. Her anne kızda olduğu gibi zorlukları da var. Onun mükemmelliği kusurlarından geliyor'

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.