'Onur Yaprakçı Talk Show'... BAĞLARBAŞI KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ'NDE !..

'Onur Yaprakçı Talk Show'... BAĞLARBAŞI KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ'NDE !..

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi, seyircilerini bu kez, 14 Kasım Cumartesi günü, saat 20.00’da, sevilen oyuncu Onur Yaprakçı’nın Talk Show'uyla ücretsiz buluşturacak.

 Anadolu Yakası’nın en büyük Salonuna sahip ve birbirinden renkli ve dolu dolu sanatsal etkinliklerini halkıyla buluşturan Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi,  seyircilerini bu kez,  14 Kasım Cumartesi günü, saat 20.00’da, Ramazan ayı boyunca her gün TRT ekranlarından ‘Zeyrek ile Çeyrek’ dizisindeki ‘Şefik’ karakteriyle buluşan  ve Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ dizisinin ilerleyen bölümlerinde izleyeceğimiz sevilen oyuncu Onur Yaprakçı’nın Talk Show'uyla ücretsiz buluşturacak. 

Sahne ve Televizyon formatıyla hazırlanan Onur Yaprakçı Talk Show programının  ilk konukları, ekranların ve tiyatronun sevilen usta isimlerinden Ferdi Akarnur, Selahattin Taşdöğen, Ali İhsan Bozdemir ve ünlü müzisyen ve şarkıcı Faruk Ka  olacak. “Üsküdar Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı programda seyirciler, Türk halkının sevdiği ünlü isimleri  hem sohbet ederken, hem de  skeçlerde oynarken izleyebilme imkanı bulacak.

Anadolu Yakası, Cumartesi akşamı Faruk Ka’nın birbirinden sevilen parçaları,  usta konuk oyuncuların  sevenleriyle buluşması ve Onur Yaprakçı Show’un genç oyuncu kadrosuyla birlikte renkli bir hafta sonu geçirecek. 

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, C Bölge Emniyet Müdürü Altuğ Verdi,  TRT Çukurova Radyosu Genel Müdürü Sebahattin Kahraman, TRT’nin sevilen dizisi Filinta ‘Bin Yılın Şafağında’ nın  mimarları, ES Film Yapımcıları, Yusuf Esenkal, Serdar Öğretici ve bir çok protokol ile Onur Yaprakçı’nın rol aldığı ‘Zeyrek Çeyrek’ dizi kadrosundan oyuncu arkadaşları ve ünlü simaların katılacağı bu önemli günde, siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Show Fragmanhttps://www.youtube.com/watch?v=QKcdQfYaAuU 

Tarih: 14 Kasım Cumartesi

Saat: 20:00

Adres:   Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi. Gazi Cd. No:22, 34000

Telefon:(0216) 310 74 74

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.