Osmantan Erkır... DİVA'YI CAN BONOMO'YA EMANET ETTİ!..

Osmantan Erkır... DİVA'YI CAN BONOMO'YA EMANET ETTİ!..

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Osmantan Erkır’ın yaptığı, Türk televizyonlarının en uzun soluklu müzik yarışması Popstar 2018, her Çarşamba olduğu gibi bu hafta da Kanal D ekranlarındaki yerini aldı.

Canlı yayınlanan programda, her hafta olduğu gibi kimi zaman neşeli, kimi zaman esprili ama en çok da müzik dolu anlar yaşandı…

Popstar 2018’in beşinci haftası Türk Polis Teşkilatı’mızın 173. Kuruluş yıldönümü nedeniyle, “İstanbul Emniyet Müdürlüğü Türk Halk Müziği  Korosu” türküleriyle açıldı. Kendilerine “Çevik Sesler” diyen polis korosu, Kanal D izleyicileri için en güzel türkülerini seslendirdiler.

Deniz Seki, Hakan Akkaya kıyafeti giyerken, Armağan Çağlayan Çiğdem Karavit imzalı takım tercih etmişti.

DİVA CHANEL’DEN GİYİNDİ

Diva’nın takılarından saçındaki başlığına, hatta ayakkabılarına kadar tüm kıyafeti Chanel idi. Diva’nın Chanel pardösüsünü, pantolon ve bluzu tamamladı. Bülent Ersoy “Chanel kadını oldum” dedi.

DENİZ SEKİ: “KENDİMİ HİÇ BU KADAR GÜVENDE HİSSETMEMİŞTİM”

Deniz Seki, stüdyoyu dolduran polisler nedeniyle konuşması sırasında “Kendimi hiç bu kadar güvende hissetmemiştim” dedi.

KADİR BAYRAM: HAFIZLIKTAN ŞARKICILIĞA

Yarışmacılardan Kadir Bayram’ın performansından sonra jüriyle yaptığı sohbet sırasında güreşçi olduğu, aynı zamanda da hafız olduğu ortaya çıktı.

Popstar 2018’de haftanın birincisi: Batuhan Öztürk!

Sunuculuğunu Osmantır Erkır’ın yaptığı, jüri koltuğunda diva Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Deniz Seki ve Can Bonomo’nun yer aldığı efsane yarışma Popstar 2018’de dün akşam yine birbirinden keyifli anlar yaşandı.

Geçtiğimiz haftalarda istediği performansı sergileyemeyen Batuhan Öztürk, bu hafta sözü ve müziği Tan Taşçı’ya ait olan “Rica Ederim” şarkısını seslendirerek jürinin beğenisini kazandı ve olumlu yorumlar aldı.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN’A CANLI YAYINDA TAKLA DERSİ

CANLI YAYINDA TAKLA SOHBETİ

Yarışmacılardan Kadir Bayram, Armağan Çağlayan’a canlı yayında takla atmayı öğretebileceğini söyleyince, Çağlayan sahneye çıkarak ters takla atmaya çalıştı, ama başarılı olamadı.

Bunun üzerine Bülent Ersoy’da takla atmak istediğini söyleyince Osmantan Erkır: “Ben o anı görmek için neler vermezdim” dedi.

CAN BONOMO: “CEYLAN GİBİ GÖZLERİNİZ VAR BÜLENT HANIM”

Can Bonomo, yarışmacılara yorum yapıldığı sırada Bülent Ersoy’un Armağan Çağlayan’a söylediği “Gözlerim kör mü benim görmüyor muyum?” şeklinde kurduğu esprili cümlesine “Ceylan gibi gözleriniz var Bülent Hanım” cevabını verdi.

Ersoy’un “Bir daha söyle Bonomo” demesi üzerine tekrar aynı cümleyi söyleyen Can Bonomo, ardından kendi kendine “Jüri üyeliğine iyice alıştım” diyerek kendisiyle dalga geçti.

5. haftanın sonunda Batuhan Öztürk birinci, Kadir Bayram ikinci, Nihal Kurtuluş üçüncü olurken, Çağdaş Çelik ise Popstar 2018’e veda eden isim oldu.

ELENEN YARIŞMACI ÇAĞDAŞ ÇELİK, BÜLENT ERSOY’UN VOKALİSTİ OLDU

Bülent Ersoy, elenen yarışmacıyı orkestrasına alarak, vokali yaptı. Diva “Kulisime doğru yürürken ağladığını gördüm.

Neden ağlıyorsunuz dedim, ‘bu kadar erken olmamalıydı’ dedi, olabilir hiçbir şeyin sonu değil, gelin biraz odama dedim.

Ekipten puan listelerini istettim ve izleyicilerimizin çok az puan verdiğini gördüm, ben 80 puan vermiştim oysa... Sen nasıl mutlu olabilirsin diye sordum, ben şarkı söylemek istiyorum, sahnede olmak istiyorum, vokal olmak istiyorum dedi…

Bunun üzerine ne gibi sahnede olmak istiyorsun diye sordum, tekrar ‘ben vokal olmak’ istiyorum deyince, peki dedim. Abacı’yla birlikte Ankara konserimden itibaren başla dedim” dedi.

Böylece Popstar 2018’e beşinci haftasında veda eden Çağdaş Çelik için hayatında yeni bir dönem başlamış oldu.

Çelik, 21 Nisan’da Ankara Winner İncek sahnesinde gerçekleşecek Bülent Ersoy ve Muazzez Abacı konserinde, ilk defa Bülent Ersoy’un orkestrasında yer alacak.  

ELENEN YARIŞMACI ÇAĞDAŞ: “BİRİNCİ OLSAYDIM BU KADAR SEVİNMEZDİM!”

Bülent Ersoy’un kendisini orkestrasına vokal olarak kabul etmesinin ardından, yarışmacı Çağdaş Çelik, “Birinci olsaydım bu kadar sevinmezdim” dedi.

Türk Polis Teşkilatı’nın 173.yılı Popstar 2018’de kutlandı.

Sunuculuğunu Osmantan Erkır’ın üstlendiği, jürisinde birbirinden ünlü isimler olan Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan, Deniz Seki ve Can Bonomo’nun yer aldığı, yarışma programı Popstar 2018’de Polis haftası kutlandı.

popstaralaturka_polishaftasi.jpg

Türk Polis Teşkilatı’nın 173.yılı kutlamalarında Popstar 2018’e konuk olan polisler geceye ayrı bir renk kattı. İstanbul Emniyeti Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü polislerinden oluşan Türk Halk Müziği korusu iki farklı parça seslendirdi.

İstanbul Emniyet Müdürü Yardımcısı Turgay Aytepe’nin de konuşma yaptığı programda polisler hem Osmantan Erkır’a hem de tüm jüri üyelerine çiçeklerle teşekkürlerini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.