Petek Dinçöz…  RESUL DİNDAR İLE SÜRPRİZ DÜET!

Petek Dinçöz… RESUL DİNDAR İLE SÜRPRİZ DÜET!

Petek Dinçöz, Karadeniz Müziğinin başarılı temsilcilerinden Resul Dindar ile “Teşekkürler” isimli parçaya sürpriz bir şekilde düet yaparken kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan sanatçı olmayı başardı.

               Bir süredir  zamanının tamamını oğlu Aslan ve eşi Serkan Kodaloğlu’na ayıran güzel Assolist Petek Dinçöz yeniden “Ölümsüz aşkım” dediği müziğe geri döndü.        

                    Güzel Assolist Petek Dinçöz’ün  “Teşekkürler” isimli sarkışının klibi internette ilk yayınlandığı günde 100 binlerce hayranı tarafından izlenirken ünlü sanatçıya dünyanın dört bir yanındaki hayranlarından övgü dolu  mesajlar gönderildi. .Gördüğü yoğun ilgiden oldukça memnun olan ünlü Assolist Petek Dinçöz; “Teşekkürler isimli parçayı ilk dinlediğim anda cok etkilendim ve aklıma esim serkan oğlum aslanım geldi ve hemen parçayı okumak istedim” dedi.

                      “Teşekkürler” isimli düet parçanın sözlerinin şimdiden hayranları tarafından ezberletildiğini söyleyen Dinçöz, ”Bu yıl yapılacak olan tüm düğünlerde bizim şarkımız ilk dans şarkısı seçilecek” diyerek iddialı konuştu…

Ünlü sanatçı bu yaz için çok yoğun bir konser trafiğinin kendisini beklediğini söylerken, “Sevenlerim ile birlikte olmayı cok özledim onlarda beni özlediler ama bu yıl hasret bitiyor” dedi.

İŞTE PETEK DİNÇÖZ'ÜN ÇOK İDDİALI OLDUĞU "TEŞEKKÜRLER"İN KLİBİ;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum