“Piyasadan Büyük Alacağımız Var'... İRONİK MİZAHİ FİLM, VİZYON İÇİN GÜN SAYIYOR !..

“Piyasadan Büyük Alacağımız Var'... İRONİK MİZAHİ FİLM, VİZYON İÇİN GÜN SAYIYOR !..

Sinema, Televizyon ve Medya dünyasında yaşanan birçok olaya bizzat maruz kalan ya da şahit olan GENÇ KAFA ekibinin ilk filmi “Piyasadan Büyük Alacağımız Var” 4 Eylül 2015 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak

Sinema, Televizyon ve Medya dünyasında yaşanan birçok olaya bizzat maruz kalan ya da şahit olan GENÇ KAFA ekibinin ilk filmi “Piyasadan Büyük Alacağımız Var” 4 Eylül 2015 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak. Bu filmin hikâyesi, her ne kadar Yeşilçam geleneğinin ironik mizahi diliyle anlatılmış olsa da, eserlerinden ve emeklerinden başka kaybedecekleri hiçbir şeyleri olmayan sanatçıların, yaşadıkları olaylardan esinlenmiştir.

Filmin kısa anlatısı:

Oyuncu üç arkadaş Tarık (İzzet Başlak), Ediz (Ali Yiğit San) ve Kadir (Baran Erdoğan), tiyatrocu Savaş Usta’nın (Salih Kalyon) babadan kalma tiyatro salonunda (Yeşilçam Sahnesi) oyunlar sergilemektedirler. Başarısız Organizatör Sadri (Ali Rıza Kara) oyunlara hiç seyirci bulamamaktadır. Çaresizlik içindeki genç oyunculara bir gün arkadaşları Yönetmen Ertem (Okan Sağlam) tarafından teklif gelir. Bir dizi projesi hazırlayacaklar ve TV kanalarına satacaklardır. Bu fikir herkesin aklına yatar. Böylelikle artık Tarık, Kadir, Ediz’le birlikte Organizatör Sadri, Yönetmen Ertem ve Yönetmen yardımcısı Ayşen (Rabia Tutal), Genç Kafa isimli grubu kurarak işe koyulurlar.

Genç Kafa ekibi kısa sürede bir senaryo yazarak demo çekerler. Büyük bir kanalın yöneticisi projeyi çok beğenir ama proje kanal tarafından çalınıp, adı değiştirilerek yayınlanır.

Çaresizlik içindeki gençler mücadele etmeye karar verirler ama piyasa hiç de onlar kadar samimi, dürüst ve insani değildir. Maddi-Manevi alacaklarını tahsil etmeye azmeden Genç Kafa’(darlar), kendilerini trajikomik, eğlenceli, heyecanlı bir maceranın içinde bulurlar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.