'ŞEHRİN FOODİE'LERİ CELEBRA'DA BULUŞTU!

'ŞEHRİN FOODİE'LERİ CELEBRA'DA BULUŞTU!

Türkiye’nin en büyük yeme-içme ve keşif platformu Zomato, 27 Mayıs Çarşamba akşamı Kuruçeşme Celebra'da gerçekleştirdiği geniş katılımlı parti ile yaza merhaba dedi.

Zomato Ülke Müdürü Ali Servet Eyüboğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen davette; ünlü simalar, Zomato foodieleri ve basın mensupları bir araya geldi.

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük restoran rehberi Zomato, yeme içme duayenleri ile “Yaza Merhaba” dedi. 27 Mayıs Çarşamba akşamı ünlü şefler, sanatçılar, Zomato'nun en aktif Foodie’leri, sevilen köşe yazarları, popüler blogger’lar ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri Kuruçeşme Celebra’da buluştu. Yeme içme sektörünün farklı markaları stantlarıyla parti alanında konuklara tadımlar yaptırdı, dünya mutfağından farklı lezzetler konuklara ikram edildi. Geceden çok özel fotoğraflar #ZomatoParty hashtagiyle Instagram’dan paylaşıldı.

zomato_parti_2.jpg

Şehrin foodielerini tek bir çatı altında toplayan gecede; Pascal Nouma, Banu Sağnak, Çağatay Erten, Ege, İzzet Öz ve Ahmet Selçuk İlkan gibi ünlü simalar da yer aldı. Gece boyunca #ZomatoParty hashtagiyle paylaşım yapan katılımcılar, sanal dünyada çokça konuşuldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.