Seksenler... BUTİK ALİ KIZ İSTEMEYE GİDİYOR!

Seksenler... BUTİK ALİ KIZ İSTEMEYE GİDİYOR!

Senaryosunu Murat Aras ve Birol Güven’in kaleme aldığı, Bora Tekay’ın yönetmenliğini üstlendiği ve Mint Yapım tarafından hazırlanan Seksenler, 18 Şubat Cumartesi akşamı 214. bölümü ile saat 20.00’da TRT 1 ekranında olacak.

Başrollerinde Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun ve İlker Ayrık, Yasemin Çonka ve Ayşe Tolga’nın yer aldığı TRT 1’in efsane dizisi Seksenler 18 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00’da yeni bölümü ile TRT 1 ekranında izleyici ile buluşacak.

Dizinin Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 214’üncü bölümünde, Butik Ali kız istemeye gidiyor.

 Seksenler 214’üncü Bölümünde Neler Olacak?

Uzun bir süredir Nurten’in kızı Dilek’e âşık olan Butik Ali sonunda muradına erer. Dilek’le evlenmesinin önündeki iki engeli de aşan, büyük çabaları sonucu Nurten’i ve Seyfi’yi bu evliliğe ikna eden Butik Ali, Dilek’i istemeye gidecektir. Butik Ali’nin bu heyecanlı gününde bir birinden komik anlar yaşanır.

 Rukiye’nin yemeklerinden vazgeçemeyen Ahmet, Gülden’in yemeklerini yemekte zorlanınca Gülden’in tek bir çaresi kalır! Gülden, Rukiye’nin gözü gibi koruduğu ve kimselere vermediği yemek tarifi defterini gizlice alır.

Yıllardır tüm tariflerini yazdığı bu defterin kayıp olması Rukiye’ye büyük bir panik yaşatır. Defter, Gülden’in evinde de kaybolunca ortalık karışır.

 Çınaraltı Mahallesinin Şimbil bakkalının vefat etmesi başta Fehmi olmak üzere tüm mahalleliye büyük bir üzüntü yaşatır.

Şimbil Bakkalın oğlu veresiye defterindeki alacaklarını toplamaya başlayınca ve bakkalı satacağını söyleyince, Fehmi tüm mahalleliyi de arkasına alarak bu olaya kendi yöntemleriyle güzel bir çözüm bulur.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.