Selen Erkmen... KIPIR KIPIR BİR "YENİSİNE SAĞLIK" !..

Selen Erkmen... KIPIR KIPIR BİR "YENİSİNE SAĞLIK" !..

Selen Erkmen, Ozan Doğulu’nun müzik şirketi DGL ile DMC ortak yapımı, prodüktörlüğünü Cem Öcal’ın yaptığı single çalışmasıyla yaza şimdiden “merhaba” diyor.

Sözlerini Sıla Gençoğlu’nun yazdığı şarkının müziği Sıla Gençoğlu ve Efe Bahadır imzası taşıyor. Şarkını düzenlemesi ise Mustafa Haybat'a ait.

Albümde enstrümanlar; Fatih Ahıskalı, Arıkan Sırakaya, Erdinç Şenyaylar, Gökay Semercioğlu, Cengiz Ercümer, Volkan Çanakkaleli, Birkan Şener tarafından çalındı.

Akustik pop türündeki şarkının stüdyo aşamasında, hepsi alanının en iyisi olan müzisyenler tarafından Batı ve Doğu tarzı enstrümanlarının tamamı bir arada ve “canlı” çalındı. Elektronik müziğin daha yaygın olduğu günümüzde, “Yenisine Sağlık” hem                 Selen Erkmen’in farklı yorumu hem de canlı müziğiyle içimizi ısıtacak.

SELEN ERKMEN HAKKINDA:

1989 İzmir doğumlu olan Selen Erkmen, 12 yaşında ailesi ile Mısır-Kahire’ye yerleşir. Anaokulunda başlayan şarkıcılık hayalini gerçekleştirmek için ilk adımlarını orada eğitim gördüğü Amerikan okulunda atar. 16 yaşında Ege Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanan Selen’in Müzik aşkı ağır basınca, Berklee College of Music’te jazz vokal eğitimi almaya Amerika’ya gider. Berklee’de tanıştığı teori hocası Thomas Stein’in, Selen’in bundan sonraki müzik kariyerinde ilerlemesinde büyük bir katkısı olmuştur. Birlikte çizdikleri kariyer planlaması doğrultusunda Selen İstanbul’a yerleşir ve müzik çalışmalarına başlar.

İŞTE SELEN ERKMEN'İN KIPIR KIPIR ŞARKISI "YENİSİNE SAĞLIK" IN VİDEO KLİBİ...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.