Serdar Ortaç... 'AŞKIMIZIN MEYVESİ OLMASI LAZIM!'

Serdar Ortaç... 'AŞKIMIZIN MEYVESİ OLMASI LAZIM!'

Sık sık medyada yer alan ayrılık dedikodularına son derece tepkili olan Serdar ortaç Gala Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Solaker’e Romanya’da içini döktü.

 

Romanya’da hem sahne hem de özel bir klip çekimi için giden Serdar Ortaç ve eşi iş ile seyahati bir arada çıkarmanın tadını yaşadılar. Adeta aşklarını tazeleyen çift, mutluluklarını dosta düşmana sergilemekten geri kalmadılar. Eşinin üzerine titreyen ve gözlerinin içine bakarak konuşan Chloe Loughnan, Serdar Ortaç’ın sahnede klip çekimlerinde imaj danışmanlığını mükemmel bir şekilde yerine getirdi. Özellikle de Ortaç, her adımda eşine danışmadan hareket etmemeyi bir alışkanlık haline getirmiş.

SEVDİĞİM, KALBİ, RUHU GÜZEL OLAN BİR KADINLA EVLENDİM

Sevgili Serdar, aslında evliliğinizin daha baharındasınız. Gözler önünde olmak ve bu evliliği yürütmek ne kadar kolay ya da zor anlatır mısın?

Hakan ağabey, biz severek aşkı yaşayarak nikah masasına oturduk. Ben hayatımda bir kere sevdim, bir kere aşık oldum ve geç te olsa evlendim. Sevdiğim, kalbi, ruhu güzel olan bir kadınla evlendim. Çok mutluyum eşim Chloe’de çok mutlu ve böylede devam edecek.

CHLOE İLE HASTALIĞIMI YENDİM

Evliliğinin hemen arkasından talihsiz bir hastalık yaşadın ve çok şükür atlattın. Bu süreçte eşin ile aranda neler geçti?

Tabii ki başta ailem olmak üzere, eşim ve yakınlarım hastalığıma çok üzüldüler. Ama öyle mükemmel bir eşe sahibim ki benim bu hastalığı yenmemde baş aktör Chloe’den başkası değildir. Sevgi, aşk ve tutku gerçekten hastalığın üstesinden geliyor. Düzenli bir şekilde benimle gece gündüz ilgilendi, benimle uyudu benimle kalktı. İlaçlarımı bir saat gibi kullanmamı sağladı. Onun yanında o kadar çok mutluydum ki bazen hastalığımı bile unutuyordum. Şimdi çok şükür tekrar sağlığıma kavuştum. Ailece atlattığımız bir hastalık oldu. Şimdi tamamen işimize odaklandık.

EŞİM ÇOK KISKANÇ AMA BU HOŞUMA GİDİYOR

Eşinin çok kıskanç olduğu söyleniyor. Gerçekten kıskanç bir eşe mi sahipsin?

Maalesef öyle Hakan ağabey. Chloe çok kıskanç bir yapıya sahip. Dışardaki kızları bırakın, beni dansçılarımdan bile kıskanıyor. Sahnede şov yaparken kızlarla yakınlaşmamaya çalışıyorum, dans etmeye korkar hale geldim. Birçok kez bunun bir şov olduğunu anlatmaya çalışsam da tam anlamıyla başardım diyemem. Ama bu yani benim çok hoşuma gidiyor. Çünkü ben de eşini kıskanan bir erkeğim ve bunu da fazlasıyla eşime hissettiriyorum.

YENİ BESTELERİMİ İLK EŞİME DİNLETİRİM

Eşin şarkılarını beğeniyor mu?

Bırak şarkılarımı beğenmeyi, daha evlenmeden tüm şarkılarımı ezbere biliyordu. O zamanlar tek kelime Türkçe bilmediği halde şarkılarımı ezberlemiş bana söylüyordu. Bu yanı beni çok etkilemişti. Şimdi her yaptığım yeni bestemi, ilk eşime dinletiyorum. O da hemen ezberliyor. Müzik çok güzel bir şey. Bazen anlatmak istediklerinizi anlatamadığınız zaman şarkılarla dile getiriyorsunuz. Bu benim en iyi yaptığım iş.

KONUŞAN KONUŞUR AŞK TEK GERÇEKTİR

Çok kişi sizi konuşuyor. Göz önünde olmak böyle bir şey olsa gerek. Sık sık kavga ettiğiniz ve tartıştığınızı hatta senin evi birkaç kez terk edip otellerde kaldığın söyleniyor. Bunlar tabii ki bir dedikodu ama sen ilk ağız olduğun için bir açıklama yapabilir misin?

Ne yalan söyleyeyim her evlilikte olduğu gibi bende eşimle fikir ayrılığı yaşadığım oluyor ve tartışıyoruz. Ama bu tartışmalar bir saman alevi gibi başladığı gibi bitiyor. Ne ben olayları büyütüyorum ne de eşim. Ayrıca evimi ne terk ederim ne de otellerde sabahlarım. Bunlar tamamen bir hayal ürünü ve bizi yıkmak isteyenlerin, hatta ayırmak isteyenlerin çıkardıkları çirkin dedikodular. Ama biz eşimle bu dedikodulara pabuç bırakmayacak kadar akıllı ve zekiyiz. Konuşan konuşur ama aşk tek gerçektir.

EŞİME SÖZ VERDİM KUMARDAN UZAK DURUYORUM

Serdar Ortaç’a en çok kumar haberleri yapılıyor. Hala bugün bile bu illetten kurtulamadığın iddia ediliyor. Gerçekten sen hastalık derecesinde kumara bağlı mısın?

Kumar oynadığım ve çok paralar kaybettiğim doğrudur. Ama ben hastalık derecesinde bir kumarbaz değilim. Zaten artık kumara da oturmuyorum. Eşime bir söz verdim ve yerine getiriyorum. Zaten her yere birlikte gidiyoruz. Bazen eğlenmek için makine oynuyoruz birlikte ve birlikte kalkıyoruz o da sadece vakit geçirmek için. Artık kumardan uzak duruyorum.

AŞKIMIZIN MEYVESİ OLMASI LAZIM

Herkes şimdi sizden bir bebek bekliyor. Ailen, hayranların ve eşinin de ailesi tabiİ ki. Siz bebek konusunda ne düşünüyorsunuz?

Eşimde bende tabii ki çocuk sahip olmayı istiyoruz. Aşkımızın, sevgimizin bir meyvesi olması lazım. Benim rahatsızlığım bu planları biraz ertelememize neden oldu. Ama şimdi sağlığım yerinde, biz artık ciddi ciddi çocuk yapmayı düşünüyoruz. Nasip kısmet İnşallah o da olur.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.