Seyyal Taner...ROCK MÜZİĞİN ÇILGIN KIZI İLE MÜZİK YOLCULUĞU!

Seyyal Taner...ROCK MÜZİĞİN ÇILGIN KIZI İLE MÜZİK YOLCULUĞU!

Türk pop-rock müziğinin efsane ismi Seyyal Taner, 30 Nisan Pazar akşamı İstanbul'da unutulmaz bir müzik gecesine imza atmaya hazırlanıyor.

Frankie Istanbul’un zamana meydan okuyanlardan hayatın değerini bilenlere armağan ettiği “Timeless Moments”, Türk pop-rock müziğinin efsane ismi Seyyal Taner’i, 30 Nisan Pazar akşamı ağırlıyor.  

Sanatçı, müzik, mekan, menü ve şaraplar ile “zamansız” konsepti üzerine kurulan gelenekselleşen Timeless Moments geceleri, 30 Nisan Pazar akşamı Seyyal Taner’i misafir ediyor. 

Sesi, şarkı söyleme stili, kendine özgü dansı ve görsel şovlarıyla Seyyal Taner; Türk pop müziğinde yeni bir dönem başlatarak, sahnelerin kuralını bozmuştur.

Sadece sesiyle değil, güzelliği ve ilginç kıyafetleriyle de Türk popunda her zaman dikkatleri üzerine çeken ve asi, sıra dışı ve cesur tavırlarıyla taklit edilemez bir pop ikonuna dönüşen Seyyal Taner, saat 22.00’den itibaren bir döneme imza atan şarkıları “Naciye”, “Son Verdim Kalbimin İşine”, “Alladı Pulladı”, “Gülme Komşuna”, “Şiirimin Dili” gibi yıllardır hafızalardan silinmeyen şarkıları Frankie sahnesinde seslendirecek olan Seyyal Taner, sevenleri ile buluşarak unutulmaz bir geceye imza atacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.