Soner Sarıkabadayı... İSPANYOLCA ŞARKI İLE DÜNYAYA AÇILIYOR!

Soner Sarıkabadayı... İSPANYOLCA ŞARKI İLE DÜNYAYA AÇILIYOR!

Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan'ın misafiri olan Soner Sarıkabadayı yeni projesinden,Eurovision şarkı yarışmasına kadar bir çok konuda ilginç açıklamalar yaptı.

Son albümü Trio'nun tanıtımı için Radyo Turkuvaz'a gelen sanatçı Hopdedik Ayhan'ın sorularını şöyle yanıtladı:

SİBEL CAN'IN SESİ BU ÜLKEDE BİR DEVRİMDİR!

HOPDEDİK AYHAN: Ünlü isimlere verdiğin şarkılar arasında; ben Sibel Can'ın "Son Vapur" yorumunu çok ayrı tutuyorum.Senin düşüncen nedir?

S.SARIKABADAYI :

Ben açıkçası Sibel Hanım'ın sesinin müzikte bir devrim olduğunu düşünüyorum.Özellikle yorumu dünya çapındadır.Her zaman söylüyorum Sibel Can bir dünya starıdır. "Son Vapur" isimli birlikte düet yaptığımız şarkımı ne zaman bir yerde duysam susarım ve dinlerim,Sibel Hanım'ı bir kez daha duymak için.

İSPANYOLCA ÖĞRENDİM,HEDEFİM LATİN ÜLKELERİ!

HOPDEDİK AYHAN : İspanyolca öğrenmeye başlamışsın,bu dili sevdiğin için mi yoksa şarkılarınla ilgili bir proje mi var?

SONER SARIKABADAYI:

Haklısın kendi kariyerim adına önemli bir adım atacağım yakında.Trio albümümde bulunan Mujatap isimli şarkımı ispanyada single olarak çıkarıyorum.Ama İspanyolca.Şunu biliyorum.İspanya açmış bağrını beni bekliyor durumu yok ortada.Bu benim hayalim,ve gerçekleşmesi için her türlü emeği vereceğim.Tek isteğim var.Bir Türk besteci olarak şarkılarımın Latin ülkelerinde duyulması.Bu projeye ben inanıyorum. Zaten benim kadarda inanan yok. Bunun için mücadeleye vermeye hazırım. Tabi ki yüzde yüz başarılı olacağım diye bir beklentim yok. Şansımı da davet ediyorum bu projeye.İspanyolca okuduğum "Muhatap" isimli şarkımı 1 Euro'dan satışa sunacağım.Okumalar bitti.Şarkıyı yayınlamak için sadece doğru zamanı bekliyoruz.

TAKLİDİM BENDEN DAHA İYİ OLMUŞ !

HDA: Geçen hafta Benzemez Kimse Sana isimli Tv programında senin taklidin yapıldı. Genelde son dönemde bir çok ünlü bu taklit meselesinden şikayetçi.Hatta mahkemeye bile gidenler var. Sen taklitini nasıl karşıladın?

S.S :Taklidimi çok başarılı buldum. Ümit Erdim'i şahsen tanımıyordum ama tebrik ettim.Çok beğendim taklidimi.Hatta benden daha iyi olmuş gibi bir espri bile yaptım.Zaten o hafta birinci oldu Ümit Erdim.Çok beğendim tebrik ederim.Açıkçası bu anlamda da çok şanslıyım.

EUROVISION'A KATILACAĞIMA MİLLİ TAKIMIN SOL BEKİ OLURUM DAHA İYİ!

HDA: Eurovision şarkı yarışması konusunda bir çok kişinin fikri belli.Ama seninkini hiç duymadım.Teklif gelse katılır mısın?

S.S: Açık söyleyeyim Eurovision'a katılacağıma milli takımın sol beki olarak 10 dakika top oynarım daha iyi.İnanın bu şekilde bu ülke için daha büyük bir amaca hizmet etmiş olurum.Ekran başındaki her izleyici gibi bende bu yarışmanın artık orijinalliğini yitirdiğini düşünüyorum.Her yıl al gülüm ver gülüm oylaması ile yapılan haksızlığa isyan ediyorum.Bu dalda dereceye girmiş sanatçılarımız aslında bunca ayak oyunu içinde zoru başarmışlardır.Sertap Erener'den Kenan Doğulu'ya kadar dereceye giren isimler aslında bu sisteme rağmen bu başarıyı elde ettikleri için alkışlanmalı,hepsini tebrik ediyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.