Survivor 2018 All Star...TURABİ'NİN AKİBETİ BELLİ OLDU!

Survivor 2018 All Star...TURABİ'NİN AKİBETİ BELLİ OLDU!

TV8 sevilen yarışması Survivor'da bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Turabi Çamkıran, Hakan Hatipoğlu ve Murat Ceylan arasından çıkacak. Survivor'dan elenen isim kim olacak? Sağlık sorunu yaşayan Turabi için doktor raporu da açıklandı...

Survivor'da finale kim kaldı, eleme adayları kimler oldu? soruları yanıt buldu. Sembol oyununda Nagihan'a üstünlük sağlayan Adem Kıbrıs'ta yapılacak finale gitmeye hak kazanan ilk isim oldu. 

Survivor 104. son bölümde merakla beklenen sembol finali yapıldı.

Nagihan'ı 5-1 yenen Adem Kıbrıs'ta yapılacak Survivor finalindeki ilk finalist oldu.

Yeni haftanın alışveriş ve yemek ödüllü ilk dokunulmazlık oyununda erkekler Anıl kadınlarda Nagihan kazandı.

Anıl yanına Damla'yı, Nagihan Hakan'ı alarak ödüle gitti. Sakatlığı devam eden Turabi'nin durumu da netleşti.

Acun Ilıcalı doktor raporuyla (Omurgayı kalçaya bağlayan kemikte kırık) Turabi'nin oyunlarda yer almasına izin verilmeyeceğini açıkladı.

Ilıcalı ayrıca finale sayılı günler kaldığı için Turabi'nin eleme sisteminde yer alacağını, süre göz önüne alındığı için yarışmadan gönderilmeyeceğini dile getirdi. 

Turabi karar sonrası, "Herkesi geçtik doktor Metin Kuş'a takıldık. Saygı duyuyorum kararına. Şu an Survivor şaka yapıyor gibi.

Bitişe gelmişken düşen atlet gibiyim. Survivor yolum yine aynı. Sakatlık yavaşlattı biraz ama yolumu değiştirmeden gittiğim sürece ne kadar yavaş gittiğimin önemi yoktur.

Sevenlerim kusura bakmasın" ifadelerini kullandı.

Survivor'da 22 Haziran'da elenecek isimler bomba!

Survivor 2018 eleme adayı Turabi Çamkıran kimdir? 1987 yılında Mersin'de doğdu. Aslen Kahramanmaraşlı.

Hiphop Street Dans haricinde Break Dans ve birçok farklı dansı yaptı. Meslek olarak da terzilik yapıyordu. Mersin Toroslar Lisesi ve Gazi Lisesi’nde okuyup mezun olamayınca Survivor All Star’dan sonra dışarıdan okuyup liseyi bitirmiştir.

Turabi Çamkıran, Mersin’de amatör şekilde tekvando, boks ve Muay Thai ile uğraştı. Daha sonra profesyonel olarak Muay Thai'yi yerinde öğrenme isteği ile Tayland’a gitti.

Burada yerinde eğitim ile teknik ve fiziğini geliştirerek dövüşçüye dönüştü. Aynı zaman da MMA (kafes dövüşü) maçlarında da birçok ülkede müsabakalara katıldı.

Turabi Çamkıran, 2008 yılında 4. sezon 'Benimle Dans Eder misin?' dans yarışmasına katıldı. 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın hazırladığı ve jüri üyeliğinde Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler’in olduğu 'Yetenek Sizsiniz Türkiye' adlı yarışmaya katıldı.

2014 Survivor yarışmasının birincisi oldu. Ardında Survivor All Star’a katılan Çamkıran, yine birincilik koltuğunda yer aldı.

Survivor'da 22 Haziran'da elenecek isimler bomba!

Survivor 2018 eleme adayı Hakan Hatipoğlu kimdir? 28 Kasım 1980 Burgazada İstanbul doğumlu, milli sporcu, oyuncu ve sunucudur.

Işık Üniversitesi İşletme Bölümü ve Marmara Üniversitesi Yüksek Lisans İşletme Bölümünde eğitimini almıştır.

2011 yılında yarışmada tanıştığı Gizem Hatipoğlu (Akın) ile evlenmiştir. 2010 yılında Survivor Kızlar-Erkekler'de, 2015'te ise Survivor All Star'da yarışmıştır.

Adada 17 hafta 124 gün kaldıktan sonra yarışmada 6. olmuştu..

Survivor'da 22 Haziran'da elenecek isimler bomba!

Survivor 2018 eleme adayı Murat Ceylan kimdir? 15 Mayıs 1989 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Küçük yaşlardan beri müzik ile ilgilenen Murat Ceylan, 8 yıl boyunca İstanbul Devlet Konservatuarı Profesörü Ergican Saydam’dan müzik dersleri aldı.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümü 3. sınıfta lisans eğitimine devam etmektedir. Müzikten başka bir çok spor dalıyla da yakından ilgilenen Murat 7 yıldır profesyonel olarak fitness ile uğraşmaktadır.

Ayrıca İstanbul Atlı Spor Kulübü’nde lisanslı binicilik yapmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.