Tarkan... MEGASTARDAN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK...

Tarkan... MEGASTARDAN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK...

Megastar Tarkan, 18 Şubat Cumartesi akşamı, en sevilen pop şarkılarını, Darüşşafaka yararına seslendirdi. Tarkan’ın biletleri günler öncesinden tükenen konserinden elde edilecek gelirle Darüşşafaka Eğitim Kurumları kampüsünde "Sanat Merkezi" kurulacak.

Megastar Tarkan, biletleri günler öncesinden tükenen 2017 yılındaki ilk konserini Volkswagen Arena'da "eğitimde fırsat eşitliği" için verdi. Megastar’ın en sevilen pop şarkılarını seslendirdiği bu konserden elde edilecek gelirle Darüşşafaka Eğitim Kurumları kampüsünde "Sanat Merkezi" kurulacak.

 Megastar Tarkan, 18 Şubat Cumartesi akşamı, en sevilen pop şarkılarını, 1863'ten bu yana "eğitimde fırsat eşitliği" misyonu doğrultusunda annesi veya babası hayatta olmayan, maddi durumu yetersiz, yetenekli öğrencileri yatılı olarak, tam burslu, nitelikli eğitimle geleceğe hazırlayan Darüşşafaka yararına seslendirdi. Tarkan’ın biletleri günler öncesinden tükenen konserinden elde edilecek gelirle Darüşşafaka Eğitim Kurumları kampüsünde "Sanat Merkezi" kurulacak.

 

Bu özel gecede Tarkan, “Şıkıdım”, “Kuzu Kuzu”, “Kış Güneşi”, “Şımarık”, “Kır Zincirlerini”, “Acımayacak” ve “Dudu” gibi en sevilen pop şarkılarını Darüşşafaka Eğitim Kurumları kampüsünde kurulacak “Sanat Merkezi” için söyledi. Megastar, “Umarım birlikte yarattığımız bu anlamlı proje ile ülkemiz gelecekte çok değerli sanatkarlar kazanacak. Bizim tüm çabamız çocuklar için, sanat için.” diyerek Volkswagen Arena’yı dolduran binlerce sevenine teşekkür etti.

 

Konserin son bölümünde sahneye çıkan Darüşşafaka Cemiyeti Başkanı M. Talha Çamaş’ın, “Megastar Tarkan’a eğitimde fırsat eşitliğine değer kattığı için çok teşekkür ediyoruz. Sizler de bu önemli gecenin katılımcıları olarak Darrüşşafaka Sanat Merkezi’nin kurulması için destek oldunuz. Hepinizin katkılarıyla bu konserin ardından öğrencilerimizin büyük bir hayali gerçekleşecek.” dediği konuşmasının ardından Darüşşafaka Eğitim Kurumları 11. sınıf öğrencisi Goncagül Tok’un Tarkan’ı resmettiği karakalem çalışması Megastar’a hediye edildi.

 tarkan_darussafaka2.jpg

Darüşşakafa Eğitim Kurumları kampüsünde kurulacak “Sanat Merkezi”nde öğrenciler, yeteneklerine göre diledikleri enstrümanın eğitimini alabilecek ve istedikleri zaman çaldığı enstrümanlara erişebilecek. Piyano, keman, çello, saksafon, perküsyon odaları, şan eğitim, resim, heykel atölyeleri ve drama salonunun bulunacağı “Sanat Merkezi”nde, 10-18 yaş arasındaki öğrenciler, bu sayede sanatla büyüyecek. Her öğrencinin 5. sınıftan itibaren bir enstrüman eğitimi aldığı Darüşşafaka'da açılacak "Darüşşafaka Sanat Merkezi" bu eğitimin niteliğini daha da artıracak.

 

Megastar Tarkan’ın, Darüşşafakalı öğrencilerin bu hayalini gerçekleştirmek için 18 Şubat 2017 Cumartesi günü saat 21.00'de Volkswagen Arena'da sevenleri ile buluştuğu geceye Güler Sabancı, Türkan Sabancı, Sevil Sabancı, İnci Aksoy, Esin Demirören, Jülide Ateş gibi ünlü isimler de katıldı.

 

julide-ates_tarkankonser.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.