'TEHLİKELİ MADDE' GELİYOR!

'TEHLİKELİ MADDE' GELİYOR!

Tehlikeli Madde Grubu ismiyle sizleri korkutabilir ancak bomba gibi bir kadroyla müzik piyasasında deyim yerindeyse ortalığı kasıp kavuracak cinsten geliyor.

. Grubun ismi yıllar evvel Anadolu Rock Müziğinin dev isimlerinden rahmetli Cem Karaca’dan geliyor. Usta Müzisyen Turhan Yükseler, İsmail Soyberk, Gültekin Kaçar, Mert Türkmen ve Cemil Demirbakan’dan oluşan muhteşem kadro Anadolu Rock Müziğinin en güzel eserlerini usta performanslarıyla müzikseverlerin beğenisine sunmak için geri sayım yapıyor. 

Yüksek Sadakat grubundan tanıdığımız rock müziğin sevilen seslerinden olan Cemil Demirbakan grubun solisti olarak yerini alıyor. Barış Manço, Cem Karaca, Edip Akbayram, Fikret Kızılok’un en sevdiğimiz şarkılarını Tehlikeli Madde grubundan keyifle dinleyeceğimiz günler çok yakında.

İlk konserleri için hazırlıklarını sürdüren grup üyelerinin konser takvimleri ilgi görmeye başladı. Festivaller, mekan konserlerinin yanı sırada sosyal sorumluluk projelerinde de büyük bir duyarlılık gösteren Tehlikeli Madde grubu çok yakında gerçekleşecek olan konserleriyle hayranlarının karşınsında olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.