Tolgahan Sayışman... 'ALMEDA PLAN YAPIYOR BEN UYGULUYORUM!'

Tolgahan Sayışman... 'ALMEDA PLAN YAPIYOR BEN UYGULUYORUM!'

Başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman, 1998 yılından bugüne şekillenen kariyer yolculuğunu sevenleriyle paylaştı.

 

Tolgahan Sayışman, Elveda Rumeli ile başlayan ve Aşk Geliyorum Demez, Lale Devri,  Sürgün, Asla Vazgeçmem, Bizans Oyunları, Eski Sevgili, Ufak Tefek Cinayetler ve şimdi de Kara İnci projesiyle devam eden kariyer hayatını, kendisini pür dikkat dinleyen kalabalığa eğlenceli bir sohbetle anlattı.

ALMEDA PLAN YAPIYOR BEN UYGULUYORUM

Basınla da bir araya gelen Tolgahan Sayışman bir muhabirin “2018 yılbaşı ile ilgili bir planınız var mı Almeda Hanım ile birlikte? 

Sorusuna esprili bir dille yanıt verdi: “Almeda Hanım’la planlarımız bitmiyor bizim. Kendisi dünyayı gezmeyi seven bir insan olduğu için bitmiyor hiç. Planları genelde artık kendisi yapıyor ben de sadece uyguluyorum.

OYUNCULUĞA FİGÜRAN OLARAK BAŞLADIM

Sempatisiyle sevenlerin gönlünü bir kez daha fetheden Tolgahan Sayışman süreci şu cümlelerle özetledi: “1998 senesinde televizyon camiası bu kadar gelişmiş değildi, sinema sektöründe bile çok kısıtlı sayıda filmler çıkıyordu ve ben o zaman figüran olarak başlamıştım.

Sonrasında figürasyon bitti, bir reklamda, reklamı çekmesi için seçilen arkadaş gelmeyince reklam yönetmeni bana çektirdi. Sonrasında mankenlik kariyerim başladı.

Bununla beraber bir 5-6 sene kadar yurtdışında da mankenlik yaptım ve daha sonrasında Türkiye'ye dönüp asıl gönlümden geçen, asıl yapmak istediğim, çok sevdiğim, yaparken çok keyif aldığım oyunculuğa adım atmış oldum.

En önemli projem de Elveda Rumeli oldu. Fakat tabi Elveda Rumeli’ye başlangıcım çok enteresan oldu.

Bizim dönemimizde sınırlı sayıda dizi olduğu için o dizinin kadrosuna girebilmek çok zordu. Çok ilginç deneyimlerim oldu, daha tekrardan yurtdışına çıkıp mankenliğe devam etme kararı ve oyunculuğu bırakma kararı aldım kafamda.

Tam o dönemde Alaçatı’da sörf yaparken, abimle şakalaşırken, Alaçatı’nın deniz kestaneleri meşhurdur, ayağıma girdi ve beni ameliyata aldılar.

Ve ben bir hafta 10 gün kadar yürüyemedim neredeyse, topallıyordum. Yurtdışı planım aksadı. O dönemde Elveda Rumeli’nin senaristi Alican Yaraş, telefonla aradı beni, işte böyle bir proje başlayacak, oynamak ister misin dedi ve böylelikle başlamış oldum.

ONUR BULDU YÜZME BİLMEDİĞİ İÇİN BOĞULUYORDUK

Tolgahan Sayışman, başından geçen ilginç bir set anısını paylaştı: “Aşk Geliyorum Demez” sinema filmine Onur Buldu vardı. Kireçburnu’nda denizde boğulma sahnesi vardı ve ben denizde boğulurken kendisi gelip beni kurtaracak.

Fakat meğer Onur yüzme bilmiyormuş. Ve bunu son anda çekime girerken kayıt esnasında haykırdı. Ve ben o sırada suya atlıyordum.

İkimiz boğulma tehlikesi atlattık, bayağı bir su yuttum. Sonrasında kurtardılar bizi tabi” deyince tüm salon kahkahaya boğuldu.

TEREYAĞI KİLO ALDIRMAZ

Tolgahan Sayışman  seyirciden gelen film ve dizi çekimi olmadığınız zaman nasıl besleniyorsunuz sorusuna şöyle cevap verdi:

“Film ve dizi çekimleri olmadığı zamanla film ve dizi çekimleri olduğu zaman hemen hemen aynı şeyleri yemeye özen gösteriyorum.

Şöyle söyleyeyim; bir diyetisyen değilim ama bununla ilgili epey de bilgi edindim. Ben günde 2 öğün beslenmeye özen gösteriyorum. Sabah kahvaltısı yaparım, bir de akşam yemeği yerim, öğlen yemeği çok fazla tercih etmem.

Eğer yiyeceksem de muhakkak iki öğünün arasına 5 saat koyarım. Karbonhidrat tüketmem, tereyağı zeytinyağından başka yağ almam.

Pirinç yemem, bulgur tercih ederim ve protein ağırlıklı beslenirim. Bilmiyorum açıklayıcı olabildim mi?  Tereyağı kilo aldırmaz.

Tereyağını neyle yiyorsunuz? Ekmeği koparıp tereyağıyla yersen kilo alırsın ama cevizle ye hiçbir şey olmaz, tereyağı faydalıdır” dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.