Tuba Büyüküstün... VATİKAN'DAN ÖDÜL!

Tuba Büyüküstün... VATİKAN'DAN ÖDÜL!

Tuba Büyüküstün, Uluslararası Giuseppe Sciacca Ödülleri kapsamında En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü.

Ferzan Özpetek’in çekimlerine mart ayında başlamayı planlandığı yeni filminde başrolü üstlenecek olan Tuba Büyüküstün, Özpetek ile birlikteLa Traviata” operasının San Carlo Tiyatrosu’nda  yapılan  galasına katıldı. Tuba  Büyüküstün, gala için “Muhteşem bir geceydi” dedi.

"BENDEN NASIL HABERLERİ VAR İNANIN ANLAMADIM"

Ünlü oyuncu, hafta sonu Vatikan’da düzenlenecek Uluslararası Giuseppe Sciacca Ödülleri kapsamında En İyi Kadın Oyuncu Ödülü alacak olmasıyla ilgili ise şunları söyledi: “Benden nasıl haberleri var, neden bana ödül veriyorlar, inanın anlayamadım. Ama Vatikan’dan ödül almak elbette çok keyifli ve gurur verici.”

Rol aldığı dizilerle Türkiye’de olduğu kadar dünya çapında da tanınan oyuncu Tuba Büyüküstün, Vatikan’da “En İyi Kadın Oyuncu” ödülüne layık görüldü. Vatikan bünyesindeki en önemli kültürel etkinliklerden olan Uluslararası Giuseppe Sciacca Ödülleri’nin “Sinema ve Tiyatro” kategorisinde bu yıl, Murat Yıldırım’ın ardından ikinci kez bir Türk oyuncu ödüle layık görüldü. 

tubabuyukustun_odul.jpg

14 yıldan bu yana düzenlenen ve 1986 yılında genç yaşta dini bir bayramda paraşütünün açılmaması sonucu hayatını kaybeden mimarlık öğrencisi Giuseppe Sciacca’ya adanmış olan organizasyonda, “En İyi Kadın Oyuncuö ödülü Tuba Büyüküstün’e verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.