Tuğba Özerk.. "YETER ARTIK ! BEN SEKSİ FALAN DEĞİLİM!"

Tuğba Özerk.. "YETER ARTIK ! BEN SEKSİ FALAN DEĞİLİM!"

"Aklımda Sen Varsın" isimli albümün tanıtımı için Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan'ın misafiri olan Tuğba Özerk kendisine "seksi şarkıcı" tanımlamasını yapanlara "artık yeter" dedi.

Konu hakkında Ayhan'ın sorduğu "seninle ilgili ne zaman bir haber çıksa mutlaka adının başına seksi şarkıcı sıfatı yazılıyor, bu durumdan memnun musun yoksa şikayetçi misin" sorusuna Tuğba Özerk, "tabi ki şikayetçiyim.

Bu tanımlama kalıp gibi üstüme yapıştı.Güzel olmak hoş görünmek her bayanın isteğidir ama bunu seks boyutuna taşıyarak tanımlama yapmak çok gereksiz.

11 yaşında Sezen Aksu'ya vokal yaparak başladım bu işe,hatta Sezen Hanım o vakit işte gelecekteki varisim demişti benim için.E şarkı yazıyorum,söylüyorum?Koltuğumda bu kadar karpuz varken inatla seksiliğimden bahsedilmesi beni rahatsız ediyor.

Evet kliplerimde bikini giydim,dekoltemde oldu ama bunu o şarkının ruhunda bir görsel detay olarak düşünmek lazım. Basın böyle başlık atabilir ama Allah'tan beni sevenlerim bu sıfata fazla takılmıyorlar."diye konuştu?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.