Ümmiye... SAHNEDE FENALIK GEÇİRDİ !..

Ümmiye... SAHNEDE FENALIK GEÇİRDİ !..

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen Roman Şenliğinde ünlü sanatçı Ümmiye, Kireç Ocakları'ndaki romanları seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle ve danslarıyla coşturdu.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz’ın katıldığı şölende konuşma yapan Ali Korkmaz. “ Her gün aynı yoldan gidip geliyoruz. Bu mahallenin vatandaşıyım. AKP olarak sizlere olan saygımız ve muhabbetimiz sonsuz. Sizler yıllardan beri hiçbir zaman bizi yarı yolda bırakmadınız.

Bizlerle de bunun farkındayız ve her zaman sizlerle birlikteyiz Allah’ın izniyle. Başbakanımız 12 danışmanının roman olacağını belirtti. Bunlar önemli gelişmeler” ifadelerini kullandı.

İzmit Belediye başkanı Nevzat Doğan Konuşmasına şöyle devam etti”Kireçocakları Romanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Sanat Etkinlikleri Derneğinin kurulmasından dolayı her türlü destek vermeye devam ediyoruz.Roman vatandaşlarımızın sorunları bizim önceliğimiz olmuştur.Bizler yerel yönetim olarak hiçbir zaman ayırım yapmadık sizlerin de destek verdiği Erkan Aksoy bizim meclis üyemiz oldu.Başarılı çalışmalara imza attı.Kocaeli’den Ak Parti Milletvekili aday adayı oldu.Başbakanımızın 12 Danışmanından biri Kocaeli’den olacaktır.Bu olay çok sevindirici bir durumdur.”diyerek sözlerini tamamladı.

İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan’ın konuşması devam ederken  Romanların çok sevdikleri sanatcı aniden fenalaşarak sahnede baygınlık geçirdi.İlk müdaheleyi ünlü sanatcıya Nevzat Doğan yaptı.20 dakikalık aradan sonra  kendini toparlayan sanatcı 1-2  şarkı seslendirerek  sahneden inerek konserini sonlardırdı.

ummiye_sahnede_fenalik-(1)-001.jpgummiye_sahnede_fenalik-(3)-001.jpg

ummiye_sahnede_fenalik-(2).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.