Umudun Kıyısında... İLK AFİŞ YAYINLANDI!

Umudun Kıyısında... İLK AFİŞ YAYINLANDI!

Başrollerini Burçin Abdulah, Gülşah Çamoğlu, Ümit Acar, Mihriban Er ve Levent Sülün’ün paylaştığı ’Umudun Kıyısında’ filminin afişi görücüye çıktı.

Yapımcılığını İsmail Çağlar’ın yaptığı Yönetmen koltuğunda Haydar Işık’ın oturduğu filmin afişi sosyal medyada büyük beğeni topladı. İki kanser hastasının duygusal hikayesinin konu edindiği ‘Umudun Kıyısında’ 5 Mayıs’ta vizyona girecek..

Umudun Kıyısında Genel Bilgiler;

Tür: Dram

Vizyon: 5 Mayıs 2017

Yapımcı: İsmail Çağlar, Haydar Işık

Yönetmen: Haydar Işık

Senaryo: Zeynep Yılmaz

Hikaye: Haydar Işık

Oyuncular: Burçin Abdullah, Gülşah Çomoğlu, Ümit Acar, Mihriban Er, Levent Sülün, Fırat Can Aydın, Tolga Akman, Ömer Konakçı,Kahraman Sivri

umudunkiyisinda_afis_1.jpg

Konu: Ufuk (Levent Sülün); hayata karşı sorguladığı tek gerçeklik küresel ısınma ve yenilenebilir enerji olan bir fotoğraf sanatçısıdır. Bir sergisinde tanıştığı Esma (Burçin Abdullah) ile aşk yaşamaya başlar.

Her şey yolunda giderken annesi hakkında aldığı üzücü bir haberle Esma ile arasına yollar girer. Çıktığı zorunlu yolculukta kendisi ile ilgili de öğreneceği gerçekler vardır.

Öğrendiklerinden sonra hayata farklı pencereden bakmaya başlayacak olan Ufuk, aşkı, mutluluğu, vazgeçmeyi ve bağlılığı yeniden tanımlayacaktır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.