Utkan Tunca-Gülnur Gökçe... "DİNLE" İÇİN İKİSİ BİR ARADA !..

Utkan Tunca-Gülnur Gökçe... "DİNLE" İÇİN İKİSİ BİR ARADA !..

Utkan Tunca ilk single çalışması “Dinle “ için solo albümündeki performansı ve güçlü sesi ile adından söz ettiren Gülnur Gökçe ile biraraya geldi.

Ünlü isimlere yaptığı düzenleme ve remixleri ile adını duyuran genç yetenek   Utkan Tunca  ilk single çalışması “Dinle“ için , yer aldığı tüm projelerde ve solo albümündeki  performansı,  güçlü sesi ile adından söz ettiren Gülnur Gökçe   biraraya geldi.

Piyasaya çıktığı 90’larda büyük bir ilgi ile dinlenen sözü Oktay Ülkügüner’e  bestesi Kadir Tapucu’ya ait , büyük ses usta yorumcu Kibariye’nin seslendirdiği “Dinle” Utkan Tunca düzenlemesi ile Gülnur Gökçe yorumu ile günümüze uyarlandı.

 “Dinle” şarkısının video klibi Doruk Çetin yönetmenliğinde Kilyos yakınlarında Kısırkaya mevkiinde çekildi. Yakın arkadaşları ile birlikte hayali düğün provası ve hazırlıkları yaparken görülen şarkıcıya çocukluk arkadaşı olan “Maral” dizisinden de tanıdığımız ünlü oyuncu Gümeç Alpay Aslan’da eşlik etti. Tüm gün devam eden çekimlerde Utkan Tunca hayali düğünde eğlenen arkadaşına DJ setupı ile coşturdu.

 Utkan Tunca feat Gülnur Gökçe   Dinle”, Bonus Müzik etiketiyle Temmuz ikinci haftası tüm dijital platformlar, radyolar ve müzik kanallarında görücüye çıkıyor.

İŞTE UTKAN TUNCA VE GÜLNUR GÖKÇE'NİN "DİNLE" İSİMLİ DÜETLERİNİN VİDEO KLİBİ...

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/KHG9NYO_s_o" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.