Victoria's Secret... İŞTE MERAK EDİLEN YILIN MİLYON DOLARLIK SÜTYENİ !..

Victoria's Secret... İŞTE MERAK EDİLEN YILIN MİLYON DOLARLIK SÜTYENİ !..

Victorias Secret'ın merak edilen yılın milyon dolarlık sütyeni açıklandı.

Victoria's Secret podyumu ve melekleri kadar merak edilen bir şey daha varsa o da her yıl bir yenisi tasarlanan Fantasy Bra, yani milyon dolarlık mücevherlerle süslü sütyen. Tabii ki bu milyon dolarlık sütyen kadar bu değerli takımı meleklerden hangisinin giyeceği de merak konusuydu.

Victoria’s Secret bu yılbaşında dünyaca ünlü mücevherci Mouawad tarafından Victoria’s Secret için özel olarak tasarlanan ve merakla beklenen 2015 Fireworks Fantasy Sütyeni tanıtacak. Victoria’s Secret Meleği Lily Aldridge, Fantasy Sütyen ile 8 Aralık gecesi CBS televizyonunda yayınlanacak 2015 Victoria’s Secret Defilesinin “Havai Fişekler” bölümünde ilk defa podyuma çıkacak.

2 milyon $ değer biçilen 2015 Fireworks Fantasy Sütyen ve ayrılabilir kemerinde tamamı 18 ayar altın üzerine işlenmiş mavi topaz, sarı safir ve pembe kuvars gibi 6.500’den fazla değerli taş bulunuyor. 2015 Fireworks Fantasy Sütyenin ilham kaynağı olan Victoria’s Secret Very Sexy Flirt Sütyen ise 11 Kasım’dan itibaren mağazalarda satışa sunulacak. 

DEĞERİ 2 MİLYON DOLAR

Havai fişeği andıran mücevherlerle süslü, 2 milyon dolar değerindeki Fantasy Bra’yı ise bu yıl Lily Aldridge tanıtacak!

YENİ NESİL MELEKLER ÖNE ÇIKACAK

Bu yıl melek kadrosunda büyük değişikliğe giden Victoria’s Secret‘in bu hamlesiyle yeni nesilmodellerini öne çıkarmayı hedeflediği konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.