Volkan Konak... 100 YIL KUTLAMASI KIBRIS'TA; 'MUTLU HEYECANLI VE BAHTİYARIZ!'

Volkan Konak... 100 YIL KUTLAMASI KIBRIS'TA; 'MUTLU HEYECANLI VE BAHTİYARIZ!'

Türk müziğinin başarılı ismi Volkan Konak Cumhuriyet'in 100. yılında Kıbrıs'ta sahne aldı. Sahne öncesi basın mensuplarıyla biraraya gelen Konak, 'Bu akşam Cumhuriyet'in 100'üncü yılını kutlayacağımız için mutluyuz, heyecanlıyız ve bahtiyarız" dedi.

"MARŞ HAZIRLAYANLARA EMEĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"100. yıla özel bir marş yazmanız için talepler geldi mi?" sorusunu Konak, "Son 10 yıldır, 'İzmir Marşı'nı yeniden hatırlatmak için çalıştık.

volkankonak-kibris1.jpg

Yeni marş konusunda bir talep olmadı, yazacak çok daha güzel insanlar da vardır ama ben öyle bir şey düşünmüyorum, yazanlara da emeği için teşekkür ediyorum." dedi. 

"DÜĞÜN ÇOK YORUCU"

25 yıl sonra eşi Selma Konak'la düğün yapan Konak, "Düğünden sonra balayı da oldu mu?" sorusunu, "Balayı olmadı. Düğün hakikaten çok yorucu bir iş. Artık bizden geçmiş. O masaları gezmek bir buçuk saat aldı.

Çok yorulduk. Gelinle damat, düğünden hiçbir şey anlamıyormuş. Arkadaşlarımızla dertleşip eğlendik. Mutluyum." diyerek yanıtladı. 

volkankonak-pasta.jpg

Konser sırasında sahneye Atatürk temalı bir pasta getirildi. Coşkuyla geçen konserde Konak misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.