Yağız… “AĞLA GÖNÜL” DERKEN İNSANİ BİR BİLİNÇ İSTİYOR!..

Yağız… “AĞLA GÖNÜL” DERKEN İNSANİ BİR BİLİNÇ İSTİYOR!..

Türk müziğinin sevilen sesi Yağız, yeni single'ı "Ağla Gönül"ü müzikseverlerin beğenisine sundu. Şarkı, insanlığın yaşadığı acı ve adaletsizliklere dikkat çekerken, aynı zamanda umudu da hatırlatıyor.

“Ağla Gönül”ün söz ve müziği Ömer Daniş’e ait… Şarkı bugün itibarıyla ve Kelebek Müzik etiketiyle digital platformlarda yerini aldı…

Yağız, yeni şarkısı hakkında şunları söyledi:

"Yine ve yeniden "Ağla Gönül" isimli eserimizi, sizlerle paylaşmanın heyecanı içerisindeyim. Günümüzde insanlığın adalete, merhamete, sevgi ve şefkate muhtaç olduğu, kapanmaz yaraların içimizde açıldığı, özellikle yaşama hakkı elinden alınan kadınların, çocukların mazlum insanlığın hak ve adalet mücadelesinde çaresiz kaldığı bu kötü günlerde, dünyada umudun yeniden yükselmesini, barış ve sevginin yer yüzüne serpilmesini, hoşgörü ve yüksek insani bir bilinç gelmesini diliyorum. İnsanlığın sorgulandığı bu acı günlerde, sizlerin duygu dolu güzel yüreklerine, "Ağla Gönül" ile seslenmek istedim."

Şarkıda, savaşlar, açlık, yoksulluk, ayrımcılık gibi insanlığın yaşadığı sorunlara vurgu yapılıyor. Şarkı, insanın vicdanına ve kalbine sesleniyor.

Şarkı, sözlerinde ve müziğindeki hüzünlü tonun yanı sıra, umudu da hatırlatan bir havaya sahip. Şarkıda, "Ağla gönül, ağla ama umudunu kaybetme" sözleri, insanlığa gözyaşı döktürmeyi de umut beslemeyi de amaçladığını gösteriyor.

Yağız'ın yeni şarkısı "Ağla Gönül", insanlığın yaşadığı sorunlara dikkat çeken çarpıcı bir eser. Şarkı, bakalım müzikseverlerin beğenisini kazanacak mı?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.