Yaşar Gaga... DEV İSİMLERİ BİR ARAYA GETİRDİ!..

Yaşar Gaga... DEV İSİMLERİ BİR ARAYA GETİRDİ!..

Türk Müziği’nin dev isimleri Yaşar Gaga için bir araya geldi.

Sezen Aksu, Tarkan, Nazan Öncel, Özkan Uğur, Sertab Erener, Serdar Ortaç,  Serkan Kaya, Göksel, Mustafa Ceceli, Teoman, Soner Sarıkabadayı, Dilber Ay, Kibariye, Aşkın Nur Yengi, Suzan Kardeş, Gonca Vuslateri, Rubato, Onurr ve Halil Koçak gibi Türkiye’nin önemli yorumcuları Yaşar Gaga’nın ‘Alakasız Şarkılar’ albümünde buluştu.

 Repertuar ve stüdyo çalışmaları 3,5 senede tamamlanan proje iki ayrı albüm ve toplamda 4 cd’den oluşmakta. Projenin ilki Poll Production etiketi ile önümüzdeki günlerde müzikseverlerle buluşuyor. 

 

Yılın en iddialı albümü olmaya aday ‘Alakasız Şarkılar’da dinleyiciyi birçok sürpriz bekliyor. Khaled’in dünya çapında efsaneleşmiş ‘Cest La Vie’ şarkısına Türkçe sözler yazan Sezen Aksu ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ ile bu yazın en hit parçalarından birini bizlere sunuyor. Aşkın Nur Yengi ise ‘Hayatı Tesbih Yapmışım’ şarkısı ile müzikseverleri epey şaşırtacak. İlk kez bir türkü seslendiren Yengi, albümün en renkli parçalarından birine imzasını attı.

 

Albümdeki düzenlemeler de birbirinden değerli isimlerin imzasını taşıyor. Mustafa Ceceli, Kıvanch K, Mert Ekren, Ozan Bayraşa, Okay Barış, Bahadır Şimşek, Nurettin Çolak, Murat Yeter, Gürsel Çelik, Özgen Akçetin, Atakan Kervan ve Levent Lodos yaptıkları aranjeler ile albümün sound bakımından kalite farkını da ortaya koymakta. 

 

20 dev ismin 24 alakasız şarkıda buluştuğu büyük projede yıldızlar karmasının yorumladığı şarkılar müzik piyasasında bomba etkisi yaratacak. 

 

İŞTE DEV İSİMLER VE YAŞAR GAGA

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.