YENİ YIL ZİYADESİYLE YİNE "ZİYADE FASIL"DA

YENİ YIL ZİYADESİYLE YİNE "ZİYADE FASIL"DA

Yeni yılı İstanbul’un alternatifsiz fasıl mekanı Ziyade’de karşılayın. Dopdolu ve eşsiz eğlence programı ile birlikte ünlü şef ve gurme Özlem Mekik’in yılbaşı gecesine özel hazırladığı menü ile eğlence ve lezzetin doruklarına çıkabilirsiniz.

Yılbaşı gecesine özel eğlencesi ile Ziyade Fasıl ‘da  program yine dopdolu, 20.30 itibariyle misafirler solo kanun ve klarnet performansları ile karşılanacak, 21.00 itibariyle başlayan fasıl programı her zaman ki gibi en eğlenceli Türk Müziği şarkılarından oluşturulmuş repertuarı ile saat 01.00’a kadar devam edecek.

Fasıl aralarında gecenin ateşleyicisi birçok Show sahnelenecek. Zeybek Dans Gösterisi, Kızlar Korosu, Roman Shov, Davul Shov, ve Dj Performansları gibi birçok gösteri bu özel geceye renk katacak. Saat 01.00 itibariyle Dj ile devam edecek olan program 03.00’a kadar sürecek. 

Ziyade Fasıl’ın işletme ortaklarından Ünlü şef ve gurme Özlem MEKİK ‘in bu geceye özel hazırladığı ve en özel reçetelerinden derlediği zengin menüsü ile Yılbaşı gecesinde Ziyade misafirlerinin damaklarında bir lezzet fırtınası yaratacak.

Açıldığı ilk günden beri İstanbul gece hayatına yön veren, kaliteli hizmet anlayışı ve profesyonel ekibi, benzersiz konsepti ile, seçkin mekanlar arasında yer alan Ziyade Fasıl kendi kategorisinde aldığı sayısız ödül ve müşteri memnuniyeti ile yine eğlenmeyi bilenlerin klasiği olacak. Bu ayrıcalığı yaşamak istiyorsanız, acele edin. Şimdiden mutlu yıllar...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.