Yiğit Özşener... HERKESİ AĞAÇ KARDEŞLİĞİNE DAVET ETTİ!

Yiğit Özşener... HERKESİ AĞAÇ KARDEŞLİĞİNE DAVET ETTİ!

5 Mart Pazar günü Antalya’da düzenlenen Runatolia Maratonu’nda sinema ve tiyatro oyuncusu Yiğit Özşener, TEMA Vakfı’nın Ağaç Kardeşliği Projesi için iyilik peşinde koştu.

5 Mart Pazar günü Antalya’da düzenlenen Runatolia Maratonu’nda sinema ve tiyatro oyuncusu Yiğit Özşener, TEMA Vakfı’nın "Ağaç Kardeşliği Projesi" için iyilik peşinde koştu. Özşener, herkesi Ağaç Kardeşliği’ni desteklemeye davet etti.

Bu yıl 12’ncisi düzenlenen Uluslararası Runatolia Antalya Maratonu 5 Mart Pazar günü Antalya’da gerçekleştirildi. Adım Adım Oluşumu'nun Runatolia kapsamında düzenlediği yardımseverlik koşusunda TEMA Vakfı, Ağaç Kardeşliği Projesi ile yer aldı.

TEMA Vakfı’nın Ağaç Kardeşliği Projesi’ni ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Yiğit Özşener de koşarak destekledi. Maraton sonrası konuşan ünlü oyuncu “TEMA Vakfı’nın Ağaç Kardeşliği Projesi için Runatolia’da koştum.

Ben üzerime düşeni yaptım, şimdi sıra sizde... Destek olun” sözleriyle herkesi Ağaç Kardeşliği’ni desteklemeye davet etti.

Doğa ve gelecek nesiller için iyilik peşinde koştum...

Herkesin doğa ve gelecek nesiller için harekete geçmesi gerektiğinin altını çizen Yiğit Özşener, “Bu nedenle Runatolia Maratonu’nda Ağaç Kardeşliği Projesi’ni desteklemek için iyilik peşinde koştum. Çünkü proje kapsamında çocuklarımız için Balıkesir’de 5400 fidanlık ‘Çocuklar Hatıra Ormanı' oluşturacağız. Ayrıca 50 ilden toplam 5400 çocuğumuz “Orman Ekosistemi ve Yaşamın Çeşitliliği” konulu doğa eğitim programına katılacak.

Böylece doğa ve gelecek nesiller için çok önemli adımlar atılmış olacak. https://bagis.adimadim.org/?ccid=CC17608 linkinden maraton sonrasında da bağış yaparak Ağaç Kardeşliği’ni desteklemeye devam edebilirsiniz” dedi.

Doğaya olan borcumuzu ödemeliyiz...

Doğanın tüm canlılara hiçbir karşılık beklemeden hizmet verdiğini hatırlatan Yiğit Özşener, son dönemde yapılan uygulamalar nedeniyle doğal varlıkların ciddi bir biçimde zarar gördüğünü belirtti.

Özşener, “Doğal varlıkları korumanın en etkili yolu doğa eğitimleri düzenleyerek gelecek nesillerin doğayla olan bağlarını güçlendirmekten geçiyor.

TEMA Vakfı, Ağaç Kardeşliği Projesi’ni bu kapsamda hayata geçiriyor. Çocuklara yönelik bir doğa eğitimi ve ağaçlandırma projesi olan Ağaç Kardeşliği’ni destekleyerek doğaya olan borcumuzu ödeyebiliriz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.