Yıldız Çağrı Atiksoy... "BABA NERDESİN KAYBOLDUM" İLE ÖDÜL YOLCULUĞU!..

Yıldız Çağrı Atiksoy... "BABA NERDESİN KAYBOLDUM" İLE ÖDÜL YOLCULUĞU!..

Savaşçı dizisinin başrol oyuncularından Yıldız Çağrı Atiksoy’un oynadığı "Baba Nerdesin Kayboldum”, yurtdışında katıldığı film festivallerinden ödüllerle dönüyor.

Yıldız Çağrı Atiksoy’un başrollerini Baran Akbulut ve Bestemsu Özdemir ile paylaştığı,  Ahmet Karaman’ın yönetmenliğini üstlendiği "Baba Nerdesin Kayboldum"  filmi yurt dışında katıldığı festivallerde adaylıklar ve ödüllerle karşılanıyor.

 Ahmet Karaman’ın ilk uzun metrajlı filmi olan Baba Nerdesin Kayboldum, Türkiye’de vizyona girmeden önce Avrupa ve Amerika’daki film festivallerinde öne çıkarken, güzel oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy da başarılı performansıyla kendinden söz ettiriyor.   

Yıldız Çağrı Atiksoy; Hollywood Weekly Magazine Film Festivali’nde En İyi Yönetmen, Londra Bağımsız Film Festivali ve European Cinematography Ödülleri’nde En İyi Film, Los Angeles Bağımsız Film Festivali Ödülleri’nde En İyi Yabancı Film ödüllerini kazanan Baba Nerdesin

Kayboldum filminde İzmirli genç bir kadın olan Oya karakterine hayat veriyor. 

 

Geçtiğimiz gün düzenlenen Milan International Filmmaker Festival of World Cinema’da En İyi Kadın Oyuncu adayları arasına giren Atiksoy, çekimleri İzmir’de gerçekleştirilen film için 

 “ Yaptığınız işin uluslararası arenada yarışıyor olması büyük bir mutluluk. Bir İzmirli olarak memleketimde film çekmenin yeri ayrı ” diyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.