Zuhal Olcay - Burak Sergen... İKİ USTA OYUNCU BİR ARADA!..

Zuhal Olcay - Burak Sergen... İKİ USTA OYUNCU BİR ARADA!..

Hollandalı yazar Maria Goos’un sevilen oyunu, “Doek!”, “Aşk Halleri” adıyla ilk kez Türkçe sahneleniyor.

30 Kasım’da İzmir Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde ilk kez seyirciyle buluşacak olan oyunun İstanbul prömiyeri ise 4 Aralık’ta artısahne Mecidiyeköy’dei 

“Aşk Halleri”nin yönetmenliğini 45’inci sanat yılına yaklaşmakta olan Işıl Kasapoğlu üstleniyor. Başrollerini Zuhal Olcay ve Burak Sergen’in paylaştığı oyun, bir Elf Yapım prodüksiyonu. 

Zuhal Olcay, 8 yıl aradan sonra yeniden tiyatro sahnesinde! 

En son 2009 yılında tiyatro sahnesine çıkan Zuhal Olcay, “Aşk Halleri” ile yeniden tiyatro seyircisiyle buluşuyor. Oyun ayrıca, Burak Sergen ile Zuhal Olcay’ı tiyatro sahnesinde ilk kez buluşturuyor.  

Hangisini söyleyebilmek daha iyi; “Yıllar seni çok değiştirmiş” mi, yoksa “yıllar seni hiç değiştirmemiş” mi? 

Liz ve Richard konservatuarı beraber okudular, beraber bitirdiler. Okul hayatları boyunca iyi bir ikili oldular ve birlikte sahneye çıktıkları mezuniyet oyunlarının ardından da tam 20 yıl beraber sahne aldılar. Sonra Liz, her şeyi geride bırakıp Güney Fransa’ya yerleşti; sahnelerden uzak, sakin bir yaşam sürmeyi tercih etti. Liz’in gidişinin üzerinden 10 yıl geçti.

Şimdi Richard, Liz ile 30 yıl önce oynadıkları mezuniyet oyunlarını tekrar sahneye koymaya hazırlanıyor.

Fakat hâlâ bu oyunda kendisine eşlik edecek doğru kişiyi bulamadı. Son şansını deniyor ve Liz’i, 30 yıl önce kariyerlerini başlatan bu oyunu tekrar beraber oynamaya davet ediyor.   

Richard eski başarılarını yeniden yakalamanın peşindeyken Liz, sakin hayatını sahne ışıklarına ve alkışlara değişmek isteyip istemediğine karar vermeye çalışıyor.

Daha da önemlisi, Richard’la tekrar sahneye çıkmak iyi bir fikir mi? Çünkü bu buluşmanın perde arkasında oldukça güçlü duygular uyanıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.