1905 Kültür Sanat Spor Derneği... ÜNLÜLERİN AVUKATI EDİP ÖNDER BAŞKAN ADAYI!

1905 Kültür Sanat Spor Derneği... ÜNLÜLERİN AVUKATI EDİP ÖNDER BAŞKAN ADAYI!

Galatasaray camiasında genel kabul gören, ünlülerin avukatı ve şair olarak tanınan Av. Edip Önder, derneğin yeni başkanı olmak için kolları sıvadı.

Galatasaray’da seçim heyecanı!

Ünlülerin avukatı 1905’e başkan adayı

Galatasaray’da kültür sanat heyecanı

Galatasaray’da kültür sanat başkanlığı yarışı...

Galatasaray’a Senfoni Orkestrası kuracaklar...

Galatasaray’da başkan adayından gövde gösterisi...

Galatasaray Spor Kulübü içinde faaliyet gösteren “1905 Kültür Sanat Spor Derneği” için başkanlık seçimi heyecanı başladı.

Galatasaray camiasında genel kabul gören, ünlülerin avukatı ve şair olarak tanınan Av. Edip Önder, derneğin yeni başkanı olmak için kolları sıvadı.

Başkan adayı önceki gün 1. Levent’deki Galatasaray Cemiyet Lokali’nde seçim lansman toplantısı düzenleyerek projelerini ve birlikte çalışacağı yönetim kurulunu tanıttı.

Edip Önder’in vaatleri arasında “Galatasaray Senfoni Orkestrası”nı kurmak da var.

ediponder-gstoplu.jpg

Galatasaray Spor Kulübü camiasında yeni bir seçim heyecanı yaşanıyor.

Aralarında Bülent Ersoy, Wilma Elles, Tuğba Özay, Fedon, Hayko gibi tanınmış sanatçılarında bulunduğu ünlü isimlerin avukatı ve şair olarak tanınan Av. Edip Önder “1905 Kültür Sanat Spor Derneği”nin yeni başkanı olmak için adaylığını açıkladı.

Galatasaray camiasından genel kabul gören ve başkan adayı olması tercihi üzerine başkan adaylığı yarışına giren Av. Edip Önder 1.Levent’ deki Galatasaray Cemiyet Lokali’nde oldukça kalabalık ve ilgi gören lansman toplantısı düzenledi.

Birlikte çalıştığı yönetim kurulunu da tanıtan Önder, on yıl önce kurucuları arasında bulunduğu dernek için yapacakları işleri de anlattı.

En büyük hayali Galatasaray Senfoni Orkestrası...

ediponder-gskonusma.jpg

İş insanlarının çoğunlukta olduğu yaklaşık dört yüz üyesi bulunan dernekte Galatasaray Spor kulübü camiası adına kültürel faaliyetler yapacaklarını belirten Av. Edip Önder, en büyük hayalinin Galatasaray Senfoni Orkestrası’nı kurmak olduğunu söyledi.

Fanatik yanı olmayan GS’li sanatçıları da dernek onur üyesi yapacaklarını söyleyen Edip Önder, sanatçıların camiaya kültürel ve sanatsal olarak büyük katkı sağlayacaklarını söyledi.

Spor alanında da bir amatör şubeyi üstlenmek istediklerini de sözlerine ekleyen başkan adayı, 24 Mart’ta yapılacak seçimlere oldukça iddialı giriyor.

Av. Edip Önder camia içinde Galatasaray kongre üyesi, “1905 Kültür Sanat Spor Derneği” kurucusu ve dernekte iki dönem başkan yardımcılığı ile “Galatasaray Yönetici ve İş İnsanları Derneği”nde de dört dönem başkan yardımcılığı görevlerini yapmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.