2.Radyo Akademi Ödülleri...RADYONUN OSCAR'LARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!..

2.Radyo Akademi Ödülleri...RADYONUN OSCAR'LARI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!..

2015 Yılında ilki gerçekleştirilen Radyo Akademi Ödülleri tanıtım toplantısı, radyocular, radyo yöneticileri, meslek birlik ve dernekleri ile sanatçıların katılımıyla gerçekleşti.

Beykoz Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda,  Organizasyon Komitesi Başkanı Erkut Aktaş, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu  , RATEM Başkanı Yusuf Gürsoy ve URYAD Ulusal Radyolar Derneği Başkanı İlhan Uzundurukan birer konuşma yaptı.

Organizasyon Komitesi Başkanı Erkut Aktaş, bu sene ikincisi gerçekleştirilen organizasyonun radyo ve radyoculuğu teşvik amacıyla yapıldığını ifade ederek yarışma şartları ve usulü hakkında bilgi verdi.

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem  Kaşıtoğlu ise geçen sene olduğu gibi bu sene de Radyo Akademi Ödülleri'ne ev sahipliği yapmaktan duydukları mutluluk duyduklarını söyledi. Kaşıtoğlu konuşmasında radyocuların Türkiye için ne kadar önemli olduklarının altını çizerek 'Bugün radyo, halen en yakın dostumuz olmaya devam ediyor' dedi.

Toplantıda kıs birer konuşma yapan RATEM Başkanı Yusuf Gürsoy ve URYAD Ulusal Radyolar Derneği Başkanı İlhan Uzundurukan ise, doğru ve tarafsız bir oylama sistemiyle yapılan bu tip yarışmaların sektörde heyecan yarattığını ve radyoculuk mesleğine olan ilgiyi artırdığının altını çizdiler.

Toplantıya Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu  , RATEM Başkanı Yusuf Gürsoy ve URYAD Ulusal Radyolar Derneği Başkanı İlhan Uzundurukan'ın yanı sıra, Kral grubu Genel Koordinatörü Mehmet Akbay, TRT Radyo Dairesi Başkanı Amber Türkmen, 50'den fazla radyonun programcı ve yöneticileri, üniversite radyoları temsilcileri ile Birlikte sanatçı Hakan Peker, Ali Altay, Görkem Durmaz, Muhammed Türkmen, Organik Paranoya Grubu ve sinema sanatçısı Abdullah Şahin de konuk olarak katıldı.

1 Nisan tarihinde www.radyoakademiodulleri.com adresinde, Facebook üzerinden yapılacak oylamayla start alacak 2016 Radyo akademi Ödülleri'nde kazananlar, 6 Mayıs akşamı saat 21:00'de CRR Konser Salonu'nda yapılacak görkemli bir törenle ödüllerini alacaklar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.